|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
x1950xt
evo i ja mislim na ATi prec, nije da ga volim puno, al ova kartica mi se cini najisplativija i jaca u odnosu na nvidijine... pa dajte recite nesto o tome jel ima kakvog OC potencijala to, jel se grije, jel oni hladnjaci na njima vrijede sta, na netu je sve zbrckano, rekli ste dolje negdje da sve imaju 1800memoriju, a ja sam na netu naletio na ASUSa sa 1.55 i u imenu mu pise da je x1950XT a u onom imenu koje ASUS obicno daje pise EAX1900XT,malo mi je sve to skupa glupo pa dajte napisite nesto kaj bi bilo dobro znat o tome il nabacite par postenih linkova jer ja nemam srece nac bas nesto kaj vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.hardwarezone.com/articles...?cid=3&id=2122 Evo ti pa pogledaj, ova ti je od powercolor-a x1950xt, a ako si vidio eax x1900xt onda je to generacija iza, doduše iza samo zbog brzine memorije, x1950xt ima brzinu jezgre 625 MHz i 1800 MHz memorije, a x1900xt 1450 MHz memoriju, u svakom slucaju da se overclock-at samo sto hlađenje nije dorađeno kao u xtx verzijama, u svakom slučaju grafička razara, isplativija je od 7950gt, recimo da je nekih 5% sporija od xtx verzije i ima 256mb memorije manje, ako planiraš igrati u 1280 × 1024 rezoluciji onda nek te to nebode u oči što ima "samo" 256mb memorije, znači nabrij af i aa i nek zabava počne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|