Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.12.2006., 16:07   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
x1950xt

evo i ja mislim na ATi prec, nije da ga volim puno, al ova kartica mi se cini najisplativija i jaca u odnosu na nvidijine...

pa dajte recite nesto o tome jel ima kakvog OC potencijala to, jel se grije, jel oni hladnjaci na njima vrijede sta, na netu je sve zbrckano,

rekli ste dolje negdje da sve imaju 1800memoriju, a ja sam na netu naletio na ASUSa sa 1.55 i u imenu mu pise da je x1950XT a u onom imenu koje ASUS obicno daje pise EAX1900XT,malo mi je sve to skupa glupo pa dajte napisite nesto kaj bi bilo dobro znat o tome il nabacite par postenih linkova jer ja nemam srece nac bas nesto kaj vrijedi.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2006., 22:20   #2
PsychoStole
Registered User
Moj komp

PsychoStole's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
http://www.hardwarezone.com/articles...?cid=3&id=2122

Evo ti pa pogledaj, ova ti je od powercolor-a x1950xt, a ako si vidio eax x1900xt onda je to generacija iza, doduše iza samo zbog brzine memorije, x1950xt ima brzinu jezgre 625 MHz i 1800 MHz memorije, a x1900xt 1450 MHz memoriju, u svakom slucaju da se overclock-at samo sto hlađenje nije dorađeno kao u xtx verzijama, u svakom slučaju grafička razara, isplativija je od 7950gt, recimo da je nekih 5% sporija od xtx verzije i ima 256mb memorije manje, ako planiraš igrati u 1280 × 1024 rezoluciji onda nek te to nebode u oči što ima "samo" 256mb memorije, znači nabrij af i aa i nek zabava počne !
PsychoStole je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno