|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Backup kupljenog DVDa
Dakle kupio sam si jedan film.. i posto imam "problematicne clanove obitelji" koji ne znaju cuvat medije.. htio bi napraviti backup.. Pa me zanima kako. Probao sam sa DVD Decrypterom no nejde.. pretpostavljam da postoji neka zastita. Pa postoji li neka legalna metoda za to? hvala : goood :
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Poslat ću ti na PP točne razloge kako to ne smiješ napravit!!!! C,c... Nije proizvođač računao na to da ćeš ti DVD uništit, a ako ga već uspiješ uništit, kupiš novi. Original, jasno. : giljotin
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to sto on trazi je u potpunosti dozvoljeno i legalno. dapace, ima tvrtki koje zive od toga. evo ti nekoliko linkova, na te tvrtke. koje legalno prodaju svoj software za backup dvd-a i cd-a. www.nero.com www.slysoft.com www.vso-software.fr |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
probaj sa DVD Shrinkom
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zanimljivo je to. Ti kupiš legalni dvd (posebice igre i programi) i po zakonu imaš pravo napraviti backup (1 kopija), no to napraviti nemožeš zbog raznih zaštita. Jedina solucija u tom slučaju je ići s one strane zakona i upotri***iti 'silu' ![]()
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Mar..nije to "ona strana zakona" ako radis to na svojem originalnom dvd-u..tako da nije ništa ilegalno u svemu tome..osim ako posuđene presnimavaš..ili sl.
![]() |
#8 |
Registered User
|
uzmi dvd shrink, besplatan je program, a radi besprijekorno. Ne treba ti puno znanja da kloniras dvd. Ima i zgodne opcije, poput editiranja, tako da mozes izbacit nepotrebne dodatke. Takodjer, automatski ti kompresira dvd tako da ti stane na jedan jednoslojni dvd medij. A sve to za cijenu od .....0kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ga DVD Decrypter ne može skinut, ne može ni DVD Shrink. Treba tu još jedan programčić kojeg neću spominjat...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
cemu toliko filozofije... Slysoft AnyDVD + DVD Shrink ili NeroRecode iz Nero 7. apsolutno sve radi kako spada. Decrypter eventualno za DVD-e koji imaju smuckanu DVD strukturu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
DVD-Fab,bez sumnje meni najbolji.Možeš skinut trial i probati.: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Dvdecryptor + Ripit4me(inace freeware).
![]() |
#13 |
Secret Undercover Agent
|
Vidim da raspravi nema kraja pa cu napomenuti da sam uspio sa DVD-Fabom.. bez problema.. skino LEGALNU Trial verziju koja ce me jos mjesec dana sluziti a sto cu nakon..... moja stvar ![]() hvala svima u svakom slucaju
![]() |
#14 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Dvd Fab ima i besplatnu verziju. Inače ista meni radi savršeno u kombinaciji da dvdshrinkom...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Re:
Evo,dogodilo se i to da i ja nekoga dobro savjetujem.Samo naprijed majstore.: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|