|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Koji je bolji ata disk?
Ata disk. HITACHI 160GB ATA100 7200rpm 8MB ili HDD Seagate ST3160812A, 160 GB 8MB, ATA-100, 7200 Moze odgovor pa Lock.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
to su diskovi istih karakteristika...oba su dobra...ipak ja bi uzeo Seagate ..locka se samo na tržnici... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Zemi onoga koji ima više garancije. Mada mislim da je Hitachi tiši (kada mu se smanji AAM; ako ćemo suditi po SATA2 modelima) i da je brži od Seagate-a, to su tako minorne razlike, da veća garancija to sve pomete...
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
|
Hvala , mislim da su ova dva diska medu boljima na trzistu u pogledu ata spajanja kapaciteta 160 GB. A sto kazete na wd1600jb. Kao da su oni najtisi na trzistu?
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.12.2006. u 21:05. Razlog: gb - kakva je to jedinica? Grama bita? :D Ispravljeno u GB (gigabajt) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam WD-a i mogu ti reći da je odličan disk....nije bučan...negrije se.... Imao sam dosada dosta diskova, ali najviše WD-a i s WD-om najmanje problema (odnosno uopće nisam nikada imao problema s njima )...još uvijek kod kolege radi moj WD od 6,4 GB bez ikakvih problema, a star je kao biblija... Jednoga sam čak polio rashladnom tekućinom od vodenog.....nije se htio startat (samo klik...klik...), ostavio ga da se dobro posuši....i radi dan danas u kompu bez ijednog bad sektora i bez grešaka! Moja iskrena preporuka za WD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ultrabitchinfast
|
Uzeo Hitachi i prezadovoljan sam. Disk je tih bez aam ukljucenog, i stvarno sam zadovoljan. Preporuka za ata disk. Pozdrav
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|