|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Bojanje prednje maske
Nikad nisam radio case modding, ali htio bi si pobojati prednju masku CD-ROMa i floppya tako da bude iste boje kao prednja maska kućišta (metalik). Zanima me, da li trebam staviti kakvu temeljnu boju? Čitao sam ovaj članak na HardOCP i oni kažu da treba. Kakvu bi vi boju preporučili i gdje je mogu kupiti? (Inače živim u Zagrebu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Prvo naneseš "primer" za plastiku te potom lak i to bi trebalo biti to! Raspitaj se u kemoboji i inim dućanima za takve stvarčice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na odgovoru. Raspitat ću se u Kemoboji. Ovako, imam boju u spreju koju sam još prije kupio u Hobby Centru, boja je identična kao boja od kućišta, da li to mogu upotrijebiti nakon "primera"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
-- Trenutacno pegla: Marin Ivanovic Stoka - 07 - Demoni Other than that, Mrs. Lincoln, how was the play? Zadnje izmijenjeno od: marac. 29.07.2003. u 17:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
OK. Još samo jedno pitanje. Da li je "primer" u biti temeljna boja za plastiku? Za svaki slučaj, da me oni tamo ne gledaju zbunjeno kad tražim primer. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
primer
na neki nacin DA, sa starim sam neki dan bojao neke stvari - doduse na metalu (stari metal na klaviru) - isto se stavi primer pa onda zlatno- žuta boja i bude sve pet mozda primer- temeljna nije isto ali dođe ti na isto cim se boja uhvati na mjesta gdje bi inace otpala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|