|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
nadogradnja grafe - sta da napravim???
konfiguracija 1 iz siga. imam par opcija. kaj bi vi napravili?? 1: nadogradit tj uzet neku od sljedecih grafa a) 6600gt - 500 - 550kn b) gf 6800 12/6 - 600kn c) ati radeon x800gto 256bit 256mb ddr3 - 730kn d) ati x1650 pro -800kn e) gf 6800gs (gainward "GS"- 450/1200 + nv silencer) -900kn f) gf 6800gs - POV - 800kn 2: uzet 939 pcie maticnu i ponovno sakupljat pare za grafu... e sad stvar je sljedeca; raspolazem samo sa 700kn!! ak uzmem maticnu trebat cu se strpit nekih mjesec - dva da sakupim neke pare za grafu. ukoliko odaberem tu opciju puno lakse cu nadogradit kasnije al se necu igrat ![]() a ako uzem agp, opet necu bit zadovoljan.. ![]()
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
uzmi matičnu...novu (kad i sam kažeš da nećeš biti zadovoljan) strpi se ... ![]() OT: jel se ima kupiti gdje ta tvoja matična sa agp-om??? (EPOX 9NDA3+) i koliko košta??? (ak ne nowa ,ond bar polowna) meni trea 939 agp (nikad se ne igram) Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ovo je teska dilema , ali ja bi radije malo se strpio pa onda na pci-e - plocu do 500 i grafu po zelji , ali to je samo moje misljenje a meni je dobra i integrirana grafa pa bi razmislio i o ploci sa chipsetom 6100 , dakle sa grafom na ploci . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
AutoCad & Allplan expert
|
Citiraj:
inace nikad nisam bil tak zadovoljan s nekom maticnom ko s ovom. oces kupit? 300kn+ptt - ispod je stvarno nedam, radije cu je stavit u vitrinu i gledat..
![]() |
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ajoj...a isusa ti...e stvarno da imam tih 350 jbn ih čuna uzeo bih odmah...(al neam ni proc pa chu još pričekati)...ae fala na ponudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
|
ajmo jos misljenja plz... najvjerojatnije cu prijec na pcie al treba mi jos malo morala... ![]() btw kaj mislite o ovoj ploci? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53613
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
idi na pcie ja nebi ni razmisljao mjesec dva vjezbas tako da nemoras se igrati i nakon toga se igras ![]() a i cuj sada ce bozic ovo ono dat ce nesto i starci i taq ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|