|
![]() |
#1 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Zmaj [56k & Non Flat Useri WARNING]
U srijedu mi je dosao Dragon DA-01WD-FPD, a sa njim i 3x Antec 80mm <20 dB! Cijeli postupak zamjenje kucista nisam slikao jer sam zaboravio! Pa sam danas uslikao sa mobachem! Slike nisu najkvalitetnije (SE K750i) ali ce se skuziti o cemu se radi! Sve zajedno ima nesto manje od 6 MB! Zmaj od napred: Zmaj sa strane (zatvoren) Zmaj iznutra: Hardovi u Zmaju: (svaki ispred sebe ima Antec 80mm @ 12V) (Ne tomek, NECUJU SE) Zmaj sa strane (ovoren): Zgaseni Papstichi: Gornji dio Zmaja ![]() Temp IDLE: (3x Antec 80mm + Zalman ~1700 RPM + napajanje ) ![]() Temp LOAD: (ista postava) Nisam mjerio, ali koliko sam skicnuo poslije Sniper Elite-a, nije bilo iznad CPU ~40 C i NB ~35 C Na kraju, doci ce jos Round kablovi (plavi) tako da ce guzva biti malo manja) p.s.: Znam da je Zmaj prasnjavi ![]() Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Naravno da se ventovi ne čuju kad od tog chiefteca ne može biti ništa glasnije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Re-Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne kuzim ljude koji ubadaju tolika kucista za tako malo komponenata. Pa ja sam svoj media centar (7 diskova, dvd-rw, 5 PCI kartica) komotno smjestio u midi tower kuciste i nemam nikakvih problema niti sa hladjenjem niti sa bukom. A jos manje kuzim one koji radije kupe ogromno kuciste i Papst ventilatore, a rade na 14" monitoru. NHF ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Re-Registered User
|
Citiraj:
Razlog ovakvom kucistu je taj sto sam ga dobio za bagatelu a to mi se kuciste svidja od kada sam ga prvi puta videl ... da mi se štaker svidja vjerojatno bi njega imao ... sve je to subjektivo i svakome po zeljama/mogucnostima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
OT..@ SUPERUNKNOWN .... Monitor bi trebao bit prioritet svakako, al tipkovnica ne dam više od 40 kuna i točka ![]() kaj je najbolje takve mi i najbolje radi, jednom imo cherry tastaturu kod prvog kompa 166mmx, i nikad više. nakon godine dana stalno ostajao backspace unutra. Kad se sjetim da sam za te novce mogo imat 12 komada, koje bi jos i danas svaka radila....: hello2 :
__________________ |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Ni ja nikad nisam dao vise od 150kn za tipkovnicu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Inace, i ja vise volim big towere, iako je uvijek polu-prazno, ljepse mi izgleda i komotnije je za raditi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|