|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koji lcd tv?
gleda sam sonije KLV S26A10 i KDL 26U2000. jel ima bolje kaj od toga za tu cijenu? KDL ima DVB-T ali KLV ima ima neki procesor koji kod brzih promjena slika smanjuje video šum i blur a povecava ostrinu. kaj kazete vi na ostale proizvodjace? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas neki Sony u metrou i za poklon dobijes 51 cm lcd tv..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Osobno sam vidio Sony LCD HDTV sa ugrađenim DVB-om i bilo mi žao čovjeku reći koliko je loša slika. Pogledaj malo: http://www.plasma-lcd-facts.eu/
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
može prijateljski savjet? nemoj si kupovati LCD za gledati TV, molim te, jer će se JAKO razočarati lošom kvalitetom slike... pogotovo ne 26".... a i ako već kupuješ, onda kupi PANASONIC Viera... ima daleko bolju kvalitetu slike od Sonya u tom rangu. iako, 32" je skuplji za 600-700kn, a to je već ok dijagonala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Po mom mišljenju kupovina LCD/plazma TV-a se ne isplati jer: 1. TV se ne emitira u wide sreen-u, ali možeš koristiti za dvd-ove 2. HD TV se kod nas neće početi koristiti još dosta, tek je DVB u eksperimentalnoj fazi. Blu Ry/HD DVD će možda doći prije. A i ako ovo dvoje dođe za godinu/dvije onda se kupi HD TV po nižoj cijeni, kvalitetniji... za sad jedina primjena je satelitski prijemnik. 3. Cijene i LCD i plazmi su još daleko veće od CRT-a 4. Na pomolu su možda i novije tehnologije ili će se barem popraviti postojeće 5. Vidljivi kut, odziv i ostale stvari koje muče LCD ali to ima opisano na onom linku Razlozi za kupovinu LCD/plazme: 1. In su ![]() 2. Lijepo izgledaju dok se ne uključe ![]() 3. Zauzimaju manje mjesta 4. Može se spojiti komp na njih i time djelomično poništiti neke od mana slaganjem HTPC ali onda treba istresti još dodatnu ne malu svotu Eto to je moje mišljenje, sorry na povelikom postu. Razloge sam naveo onako iz glave ima ih još i slobodno me nadopunite ili ispravite.
![]() |
![]() |
#7 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
potpis : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Sony KDL ima DVB-T i analogni tuner, a KLV samo analogni. Ako ćeš gledati preko digitalnog tunera onda ti baš ni ne treba filter za smanjivanje šuma jer je slika digitalna (barem po mojoj logici ![]() O tome da li ti treba takav tv to je subjektivno. Ako ćeš kupiti dvd sa hdmi izlazom (oko 900-1100kn) onda definitivno nećeš požaliti. Ali sve ostaje na tebi koliko hoćeš love potrošiti. cheers!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|