|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
fortron 350w
frendu istekla garancija za komp iz hgšrota pa hoće stavit neko normalno napajanje unutra (maxpower dosad). s druge strane, neće dat puno para pa mu ja tražim po netu dobro a jeftino. dva su ušla u uži izbor. i jedno i drugo su fortron 350w. prvo je iz ve-mulja FORTRON 350W, ATX-350PNF za 243kn i dvije godine garancije. drugo je iz linksa FORTRON 350W, FSP-60THNP Super Silent za 311kn i samo jedna godina garancije. kakve su razlike između ova dva napajanja? jel ovo iz ve-mulja tiho? ima 120mm vent al ak je ovaj super silent iz linksa tiši, uzeo bi njega. mada opet, dvije godine garancije... hm, evo gledam, Napajanje FORTRON 350W, Super Silent, 12cm ventilator, ATX2 u Aquisitum Magnum za 221,18Kn. mada, s obzirom na cijenu, više mi se čini da je to ono iz ve-mulja a ne supersilent iz linksa. a i jedna godina garancije samo. ajd, bacit ću još jedno na razmatranje mada nisam baš previše čuo o njima raptoxx 350w, 258kn i dvije godine garancije. http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=0616
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 30.11.2006. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
radje fortron nego raptoxX sad neznam koja je tocno razlika izmedu modela u linksu i ve-milu, ali imam ovaj iz vemila i odlicno radi....kvalitetno i jako tiho napajanje tak da nemres fulat s njim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U pravilu su PNF modeli "jači" od ovih novijih modela (po deklaraciji na naljepnici)...A mislim i da ima razlike u konektorima... Mada, ako uspiješ uhvatiti PNF-a, kupuj. Ja ga već dosta dugo nisam vidio po ovim shopovima koji ga navode u cjenicima (dosta ćešto piše u cjeniku PNF, a nije taj).
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
FORTRON 350W, FSP-60THNP, Super Silent, 12cm vent,taj če ti biti sasvim dobar, ja prezadovoljan sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
popizdio je. sad i na hladno puše.
![]() |
![]() |
#10 |