|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
preporuka
Pozdrav! Treba mi preporuka za novi ink-jet pisac (nije bitna marka) sa jeftinim zamjenskim tintama. Koliko vidim, situacija se zakomplicirala sa novom pixma linijom, ali ja se nadam da grijesim. Naglasak je na cijeni zamjenske tinte(cartige) i na jednostavnoj zamjeni. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
istina je zakompliciralo se jer su se rasprodali ti modeli pixmi s jeftinim zamkjenskima,a sad.... ja bih ti opet reko da uzmes neki canon.Kolko love mislis dati za printer?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
600-700 kn, ali nije to toliko bitno. Malo me strah zbog chipova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
canon pixma ip4300 : goood : samo trebas sacuvat origigi chip i stavit na zamjenku boju ![]() http://www.play.com.hr/pregled.asp?ID=35 ![]() ja danas narucija hrpu boja, dostava 20 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ili pixmu ip4200 isto odlican printer
![]() |
#6 |
Premium
|
Jel mi mozete malo objasniti koje tinte idu i jel postoji kakav rizik vezano za chipove (postoji li kakav link koji detaljno sve to opisuje da vas ne gnjavim)? Sto mislite o 3300? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
http://www.orink.com/en/productfaq.asp Čuj, rizik uvijek postoji. -Ako oštetiš čip prilikom prebacivanja, morat ćeš uzeti originalnu boju s čipom. -Ako uspiješ sve napraviti kako treba, moraš sam provjeravati razinu tinte "odokativnom" metodom, jer se upotrebom zamjenskih boja isključuje mjerenje razine tinte. Ostaneš li "ne-daj-bože" bez tinte, glava pisača ti vrlo lako može pregorjeti.
![]() |
#8 |
me too isto
Datum registracije: Jan 2005
|
ma ne brini nece bit glavi nista. meni kad nestane boje izbaci losu sliku i onda zaminin boju. tako san vec dosta puta ucinija. a i da rikne novi je oko 650kn a dobijes opet sve nove boje koju dođu oko 450kn : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
E, sad je sve jasnije! Sad jos ostaje da u Splitu nadjem zamjenske. Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Da, to sam zaboravio reći, kad skužiš da je ispis loš/da fali neka boja i slično... provjeriš razinu tinti i zamijeni koju treba. Glava će ti otići samo ako nastaviš printati u takvoj situaciji jer tinta osim za ispis služi i za hlađenje glave pisača. Znači, ako normalno koristiš i malo samo pripaziš ne bi smjelo biti problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|