|
![]() |
#1 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Gainward 7900GT temp
Nešto mi se sumnjivo događa sa grafičkom, temperatura u idleu je 65 stupnjeva na default clockovima, čudno mi je to što i kad ju clockam na 600/790 temeperatura je jednaka, u loadu dolazi do 80-ak stupnjeva ( nakon sat vremena PES-a i pol sata Flatout 2) Stvarno mi nije jasno, grafička je stara 3 mjeseca i donedavno je temp u idle bila 40-ak stupnjeva pa otkud sad ovo??? Jel krajnje vrijeme za VF900??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tooo much, ja sam na svoju odmah puknio vf900cu sa promjenjenim ventom, idle 34-35, 2 sata cod2 = 43, vent na 5v...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Promijeni pastu... Kakav ti je propuh u kucistu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Leteći medvjedić
|
Kučište je http://www.chieftec.com/products/Workcolor/CA-01.htm, znači ima dosta prostora, na ispuhu imam jedan vent od 120mm kod procesora i jedan 80mm kod grafičke a za ostala dva nema potrebe, kad maknem stranicu temp padne za 1-2 stupnja, znači definitivno je stvar grafičke. Jel se isplati ić do servisa??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Nikako, pa samo promijeni pastu na grafickoj, vjerovatno su je oni nakrcali malkice previse, pa ti se zato grije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
nemoguće da je radi paste tolika razlika. pogotovo ako je do nedavno sve bilo u redu. moža je ventilator riknuo. ili driver krivo očitava. provjeri pa javi. load temp je normalna ali idle...kao da cijelo vrijeme radi u 3d modu
![]() |
#7 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
E vidis ona mi genijalnu karakteristiku koja dovodi bas do ovoga sto je lud76 naveo.... : baad : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zvaka je ubojica kartica , a i u gainwardu tipu koji stavlja paste cesto pobjegne mrvicu previse , imam i 2 slike za 6600gt i 7600gt kao dokaz ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
EDIT: evo tako nekako kako je Wolv dolje postao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 30.11.2006. u 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ista stvar na 6600gt , kad sam skinuo kuler znog kolicine bijele paste sam posumnjao da mi je neki kinez bludnicio sa grafom . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
evo ovako Gainward stavlja pastu ![]() nija ta pasta toliko loša pa sumnjam da je do paste (iako je možda s vremenom ''nestala'' što se zna desit kod lošijih pasti) no ja bi prije rekao da je možda cooler prljav ili nešto takvo što se tiće temp na def/OC -> povećanje temp GPU-a uslijed dizanja takta nije toliko izraženo koliko uslijed dizanja napona
![]() |
#12 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
pa da je žvaka onda bi mu kartica od početka bila u banani. njemu je do prije par dana sve radilo ok. znači očito nije do paste. nek provjeri da nije prčkao po riva tuneru da nije u 2d modu povisio mhz kao u 3d. čudmo da mu je idle visok a load temp normalan
![]() |
![]() |
#13 |
Leteći medvjedić
|
Da zaključimo ovu temu, imao sam gužvu na faksu pa nisam stigao se baviti grafičkom. Uglavnom problem je bio stari cooler, koji je crkavao polako, uz to je počeo i stvarat buku, kupio sam Vf900 i temperatura u loadu ne prelazi 55 stupnjeva (Cod2 i NFS Carbon). Thx svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|