|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
torrent problem
imam problem kada skidam s bit tornadom brzina downloada ne prelazi 5kb/s a imam DSL jel neko zna kako rješiti taj problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
vjerovatno nisi ogranicio upload pa ti on gusi download ogranici ga na 3kb ako imas 384 ili na 6kb ako imas 768 ili 9kb ako imas 1.5k vezu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mozda jednostavno mal broj korisnika ima tu datoteku a uz to je i njihov upload zakrcen pa ti je oni salju malim brzinama nije mi jasno kako bi upload moga zakrcit download
![]() |
![]() |
#4 |
Sannin
|
kad nesto downloadas, taj download salje request putem uploada, ako je upload zakrcen, preko neke granice,requesti sporo prolaze i onda ti download pati i pada na neku mizernu brojku, sve dok ne limitras upload i onda ce download naglo porast
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
jedan request koji moze bit velik maksimalno par kilobajta dovoljan je za download barem pola megabajta podataka (ovisi o postavkama) da to sto ti govoris i je slucaj brzina bi naglo skakala i padala, a ifritu ne prelazi 5kB/s dok sam ja neko vrime koristija torrente klijente brzina downloada ovisila je iskljucivo o broju korisnika od kojih sam downloada za istu datoteku jedan dan iznosila bi 2-3kB/s a sljedeci i po 30kB/s
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kaj ste se vi Splićani raskokodakali tolko ![]() I jedan i drugi ste u pravu... Tj moze i jedan i drugi slucaj bit razlog sporijem download-u.. Kod najsporijeg DSL-a je problem je kaj je upload jako mali , pa lako dodje do zasicenja i drasticnog pada uploada.
__________________ |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
al meini upload je oko 5kbs a download mi poraste na 5-6kbs i traje par sekundi pa padne na nulu al običnio je 1kbs |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
|
jos nisi rekao koju vezu imas ni koji program koristis
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
...hmmm na 1.5Mbitnom DSLu se skida uredno po 100-150kb (naravno dok broj seedova i klijenata to dopušta)
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
BitTorrent Router problem ili ???
Citiraj:
![]() Pokušao sam fore sa http://p2p.weblogsinc.com/2005/04/24...ent-downloads/ te pregledao na x drugih siteova tips n' tricks ali ono ne mogu odigrati a vidim da je moguće postići mps brzine a ne kao sada cca. 20 kps. Otvorim cmd i unesem ipconfig i koju god adresu pokušam unijeti u Firefox ili IE (ip...subnet...default getaway) ne igra. Dobijem ili timeout ili mi stisne not found. Ok,kužim da t-ht ima neku svoju foru ali ne znam kako pristupiti router conifigu. Puknem na passive sve firewallove uključujući xp -ov i nema koristi. Equip: KASDA modem ![]() Max adsl - ht paket xp professional Bit Torrent (current download:F.E.A.R. extraction sa preko 100 seedova ali i dalje je down. pprox. 20 kps) E please pomagajte drugovi zapalit ću modem zbog njeg', zbog njeg', zbog njeg' ...: sniper : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|