|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() u zadnje vrijeme(2 tjedna) sam primjetio da mi veza stalno puca na modemu. ne idem još na adsl jer starom je još preskupi. imam dojam kao da t-com namjerno puca vezu nama modemašima kako bismo se prebacili na adsl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Čisto sumnjam, više će love izvući kad si na modemu, a i manje bandwitha ćr potrošit, tako da ne vidim rezlog da to rade... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
uporavo to, manje opterećuješ mrežu a više love daješ, možda imaju nekem bdove pošto se sada puno manje pažnje posvećuje dialupu zbog adsl-a ili iptv-a. Jesi spikao s nekim u kvartu ili u susjedstvu jel imaju iste bedove, da ti slučajno nije neki bed s linijom, šum, kućna instalacija isl.?
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Malo izracunaj , tj pogledaj račun, koliko mjesecno ode za modem internet novaca. Ako imalo više koristiš za dugo surfanje tipa čitanja foruma, četovi, web stranice, lako je moguće da će bit skuplje od ADSL-a A kaj se tiće da namjerno sabotiraju, sumnjam, nema razloga,56k modem je tehnologija koja nikad nije proradila kak treba, pucanja mogu nastat iz mnogih razloga.
__________________ |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Lolek ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam lud vec od toga... i ja sam na modemu, US Robotics Externi, spaja mi se na 50.6 i ni bajta više.... moj mjesečni promet je giga i nešt sitno download, 150-200mb upload... račun mi dolazi oko 500kn mjesečno, od toga je net samo 220-250kn... spajam se preko carneta, da nemam njega, bankrotiral bi već, i ovak sam... razlog zašto nemam DSL je taj da nije dostupan u mojem mjestu... poslali smo par zahtjeva i vidim da im se živo ***e za nas... jer skoro sva okolna mjesta su dobila DSL a mi ****c u guzu.. nebi ništa reko da nismo 3. najbogatija općina u hrvatskoj... toga nema nigdje... inače, iz Molvi sam, Koprivničko-Križevačka županija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Pa kako to da nemate u Molvama ADSL, ja sam iz sela pokraj Novigrada Podravskoga i ADSL ovdje imamo vise od 1,5 godinu, trebao bi skupiti par zainteresiranih ljudi pa ici gnjaviti svi zajedno u T-Com, nemozes s njima na normalan nacin na kraj doci..
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
jedan od problema je bila stara centrala koja je zamjenjena novom u 9. mjesecu prošle godine, i koliko sam vidio, stavili su sve novo unutra... frend je poslao mail t-comu, i dobili smo odgovor da nije instaliran DSLAM uređaj i da zbog toga nema DSLa... e sad mene zanima zašto to nije odma stavljeno??? instalacija toga traje svega deset minuta.. razgovaral sam i s načelnikom i on bude zvao t-com, navodno da ima neke špage.. e sad kad to bude... i vec mi je glupo da nije prije to odigral... neznam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|