|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Koji Mp3 disk player?
Buraz me zagnjavio pa bih molio vase misljenje. Evo ovo smo nekako sazeli, model, sposobnosti i mane. Koji ?? Znam, treba prilagoditi potrebama, pa da ne ulazimo u to da napisete neka iskustva, ako ste doticni imali(a). 1.Creative Zen Vision M 30gb -2070kn +velik ekran (320x240) +odlična kvaliteta ekrana (2.5" TFT LCD at 320 x 240 Color Display 262,144 colors)najbolja od svih +jednostavan software na samom playeru +mogućnost reprodukcije filmova (Divx,mpeg,avi,WMV 9) bez konvertiranja filma na rezoluciju ekrana +FM Radio +mogućnost spajanja na tv +diktafon -ima poseban konektor za punjenje -s playerom se ne dobi a/v kabel -poseban software za prebacivanje glazbe -nije UMS (Universal Mass Storage) 2.Cowon Iaudio X5 (30Gb) -1900kn +dizajn +cijena +kvaliteta ekrana ( 262,144 boja) +ne treba software za prebacivanje glazbe +usb host mogucćnost +UMS ( Universal Mass Storage) +podrška za ASF, MP3, WAV, WMA, FLAC, Ogg Vorbis +diktafon +FM Radio +najjeftiniji od svih triju -mali ekran (168x128) -filmovi se moraju konvertirati na velicinu ekrana -poseban konektor za punjenje -ne dobi se a/v kabel 3.Apple ipod Video 30gb -2400kn,oglasnik 1400kn +dizajn +dimenzije (najtanji od svih) +ekran +ipod kotačić +dodaci za ipod -podrzava 3 video formata (mp4,quicktime...) -iTunes -potrebno filmove konvertirati na rezoluciju ekrana -ne dobi se a/v kabel
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
|
bump
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Meni su applei nekako dragi, pa... A može posužiti i kao modni dodatak. Ja bih u svakom slučaju razmislio između applea i ovoga zena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
|
Thnx. Mislim da ce Zen upasti u igru.
|
|
Oglas
|