|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
Windows media player - problem?
ubacim dvd i zelim ga pokrenuti s windows media playerom ali izbaci mi alert da compatible DVD decoder nije instaliran na kompjuteru. sto sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Si probal s nekim drugim playerom? Ako nisi probaj s VLC Media Playerom ili Media Classic Playerom. Instaliraj ffdshow, ako kojim slučajem nemaš već. Ako ništ ne pomogne probaj ovo. Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.07.2010. u 10:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
sad kaze da mu je problem u color displayu i predlaze da se smanju broj boja na monitoru. smanjih ali opet nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ffdshow, 3ivx, ac3 filter |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
sad si me zateko. gdje da to provjerim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
kaj se ne sjecas kaj si instaliro , ahh od na start/all programs i pogledaj dali imas tamo dali imas nimo ili k-lite codec pack ako nemas odi na 1.61 ver , nimo nekoj instalirati ni za zivu glavu
![]() |
#9 |
Hurr durr
|
Jer ako nemas niti jedan codec insalitan dvd ti nece raditi i ako ista trebas od free programa odi na www.filehippo.com/ i tamo ces naci sve
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A zašto jednostavno ne gledaš DVD u PowerDVD ili InterDVD programu kao i svi ostali? Čemu se mučiti? Druga stvar su Divix, Xvid i ko zna kji *vid, DVD je jedan jedini standard. I sve potrebne filtre za njega dobiješ instalacijom bilo kojeg DVD playera. Codec pakove treba izbjegavati, ne samo u ovom slučaju. Za gledanje filmove nicu potrebni codeci, to je ovdje i na još milion mjesta napisano i pojašnjeno milijun puta. Samo i samo ako kodirate filmove potrebni su codeci. Za sve ostalo programi tipa FFdshow. Znači, samo filteri za prikaz slike. Ništa više. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Hurr durr
|
Znam da je dvd ali mislim da mi na poweru radi a u win media player-u ne radi ne sjecam se vise ja roknem k-lite codece i nemam beda s filmicima i 1.61 mi ne radi ja koristim 1.38 na 1.61 mi zamrzen player sorry kaj kasnim sa postom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|