|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Kupio sam AMD 4200+ x2 procesor.Maticna je DFI lanparty ultra-d nf4. Posto ne mogu nikako naci iste module trenutnih rama, odlucio sam se za kupnju 2x1gb rama umjesto da stavljam razlicite modele za dual channel (citao sam da je bolje 2x1 nego 4x512, a i da ne valja kombinirati razlicite module zbog DC).E sadbih molio preporuke za 1gb ram, naravno u normalnom cjenovnom rangu (pri cemu mislim jefitno ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Prijatelju,kazi ti lijepo koji je to socket i kakva ti memorija treba ddr ili ddr2? Ako je ddr onda trazi nesto sto ima samsung uccc chipove kao sto su supertalent cl3,transcend ili a-data,cijene ti se vrte oko 1000kn za 1 gb a i ovakvih tema ima dosta po forumu pa malo potrazi koristeci search funkciju! Sto se tice Normalnog Cijenovnog Ranga definiraj Normalno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ok, sorry, novi sam na forumu... potrazit cu po forumu socket je 939, treba biti DDR a cijenu gledam da max bude nekih 900kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Glupan mislim da se iz Thoronovog posta da shvatit da se radi o s939 ![]() @Thoron za 900kn nebuš našo 2x1GB jer toliko košta 2x512MB bar ako misliš na novo
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
@Thoron Dobrodosao na forum!,nema problema ali uvijek ti je dobro detaljno opisati konfu tako da se zna sta i kako... ![]() Za 2gb ces nazalost morati dati dosta novaca...Memorije su sada uzasno skupe... Ono sto sam napisao ti je ok ako mislis Overklokati komponente ako ne mislis onda moze bilo koji chip na memoriji glavno da radi... Potrazi,i ja sam pitao neke stvari o ramima pa ces sigurno naci neke korisne savjete... @Wolf Ovo je bio onako post na brzinu pa bas nisam vodio racuna... moj bed.. : giljotin : bonker2
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Ne mislim nista overclockirat, nego jednostavno trazim misljenje jer ne znam ima li razlika izmedju GoodRAM, Kingmax, Apacer, A-data i vise ni ne znam koje sam sve proizvodjace vidio, a cijena je 800-900kn od ovih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ne mislis OC-at onda ce ti, pa mogao bih reci, svaki ram biti dobar jer na defaultu svi rade ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|