|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
ST Pitanje ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Izmedju ofkors.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja sam stavio između, samo sad imam jedan problem. Za skinit ST, trebam skinit prvo ventilator, a obzirom da sam ga fiksirao za lamele hladila, imam više posla nego bi htio. Inače, temperatura proca u idlu nije puno pala, ali zato u full radu ne prelazi nekih 52-53°C, a ventilator se vrti na nekih 800-ak okretaja. Temperatura pri kojoj procesor normalno radi, a istovremeno se ne čuje.
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.silenthardware.de/reviews...gen/index.html Usput pitanje jesi li polirao bazu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
mozda nekome dam ideju kako iznimno lako montirati vent izmedu tornjeva na sonicu... kao sto vidite, ove rupice za montirat ventilator nalaze se s vanjske strane: ![]() slucajno mi padne na pamet ideja. buduci da su ovi aluminijski finovi slabo pricvrsceni za heatpipe...skinuo sam ja lijepo 3 najgornja alu-fina i okrenuo ih da rupice dođu ovako: ![]() (malo sam namazao heatpipeove sa superljepilom da se finovi dobro prihvate za heatpipe...jer kad ih jednom skinete postanu labavi...onda ih treba ucvrstit) i sad jednostavno montiram ventilator s unutrasnje strane sa sarafima, najnormalnije kao sto sam ga nekad montirao izvana...kad treba skinut sonic jednostavno odsarafim ventilator i to je to. olaksao sam si zivot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne preporuca se bas savijati heatpipeove, a i nikad ne znas kad vent moze zavrsit na grafickoj ![]() http://bik.sytes.net:800/hw/dvoglavo...s/p1010063.jpg http://bik.sytes.net:800/hw/dvoglavo...s/p1010064.jpg http://bik.sytes.net:800/hw/dvoglavo...s/p1010068.jpg http://bik.sytes.net:800/hw/dvoglavo...s/p1010073.jpg
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
@Superunknown dobro si to rjesio...samo mislim da ti tri 120mm ventova u nizu i nisu bas potrebna...jedan izmedu tornjeva i jedan na ispuhu bi bili dosta inace imas iste ventilatore ko i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
Yep, po meni najbolje rjesenje, jer nema prckanja i moddanja Sonica. Btw - 4 venta, jos je jedan 120 na upuhu ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
khm cudno. ja imam taj 120mm blue led fan od tt-a i zacudo jako je tih. do 900 rpm ga necujes...i ima ok airflow tak da sam ja zadovoljan inace i ja sam ti puknut na tisinu pa znam kak je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
|
Ne znam, mozda sam ja dobio neke usrane primjerke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
lijepo si to rijesio tj dobro si se sjetio ![]() ja si jos moram jedan 120mm kresnut za ispuh (jer nemam nikakvu ventilaciju u kompu) i sve ce biti dobor ![]() P.S. Oces se mijenjat za napajanje? ![]() Imam MS : sweating : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() Nedam ga za nis, di cu onda nac tak tiho napajanje ![]() ![]() Stvarno si hrabar, drzati tu zvijerku gladnu struje i tu grafu na tom pis of šitu : Machineg : Machineg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @smoks1 za bozic si pokloni bar jednog fortrona od 350W... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
kod mene se radi o Seasonicu S12-430W revizije F3... vec ga dosta dugo nema u hr za kupiti...ali imas model od 380W koji bi za tebe bio taman...odlicno i tiho napajanje...imas ga u linksu http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.746.001 ukoliko ti je ovo preskupo, onda uzmes fortrona od 350W koje je takoder kvalitetno i jako tiho napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
Mislis da bi mi ovo bilo ok? http://www.links.hr/index.php?option...e413afc4c2342c Kako su mu napajanja? 20+4 + P4 ili 24+P4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prečupavi mod
|
Moje je ovo http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.733.001 A u drugom stroju Seasonic 430W Rev A1 i isto tako je necujno (meni barem).
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prečupavi mod
|
Odlican izbor, da bi rijec reko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Sto se ise fortrona 350w silentstorm, kupio ga prije neki dan 242kn, i stvarno je tiho, tj jedva ga cujem, a kuciste je otvoreno. Jos samo da nabavim kuciste u kojega cu moci ugurati sonic tower ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Di ima za kupiti sonic tower? Links ga nema u ponudi, a nabava.net baš i ne pomaže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|