|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Problem s gledanjem bilo kakvog video zapisa
Nedavno sam imao problema s kompom te sam morao zamijeniti matičnu ploču. Pošto je chipset bio drugačiji nešto se pošemerilo tako da zvuk nije radio sve dok nisam formatirao disk na kojem su system fileovi. Nakon toga zvuk je radio, ali čim sam instalirao drivere za grafičku, nisam mogao vidjeti više nikakav video zapis(prije instaliranja drivera za grafičku slika se je mogla vidjeti). Pošto sam početnik s kompovima, osobito kad je neki problem s njima stvarno ne znam u čemu je problem, iako od kada sam instalirao drivere svaki put kada restartam komp dobijem informaciju da nekakav "Sli" setting nije podešen zato jer je samo jedna grafička u kompu a treba minimum dvije. Moja pretpotstavka je da možda komp buni to s dvije grafičke pa ne radi samostalno? Pa me zato zanima ako je to problem gdje bi to mogao maknuti da grafička normalno radi te da mogu gledati ponovno video fileove. Takodjer, iako ne znam da li je povezano u device manageru imam upitnik kod "Multimedia Audio controllera", iako je tako bilo i dok nisam instalirao drivere za grafičku dok su filmovi normalno radili. Konfiguracija je Pentium 4 2.4 Ghz(Asusova matična, P4S800 s AGP ulazom, a koliko ja znam SLI radi samo s PCI ulazima tako da mi ni to nije jasno) 512 RAM-a Grafička je Asus N7600GS To je to, a ako trebaju još neke informacije neka netko kaže pa ću ih spomenuti.
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ufff... Nisi pol drivera instalirao itd... Uglavnom imas posla. Nije instalacija sistema tutnem XP i gotovo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Instalacija: XP Directx9.0c (ako imas samo service pack 1) Driveri za maticnu (chipset,audio,lan itd) Driveri za graficku Driveri za sav ostali hardware koji imas prikljucen na USB ili PCI slotove E onda lijepo stavis: ffdshow paket codec-a, divx bundle (ja koristim 5.03), xvid codec, i ac3 filter neki dvd player (blaze,powerdvd,windvd itd itd) Nakon toga bi ti sve trebalo sljakati bez problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|