|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Samsung 225BW
Jel mi moze netko ovo objasnit... http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16824001083R cijena 310$+15.44$ = 325.44& * 5.7 = 1885kn U nas kosta cca 4000 kn. Kako nas pljackaju pa to nema nigdi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
"Imas" ga u Borg-a za 3767kn s time da dobijes i bezicnu tipkovnicu u vrijednosti od 200kn s njime. Jos ako ga uzmes preko firme moga bi lipo proc... 3767 - 828(pdv) = 2939 - 200(tipkovnica) = 2739kn ako kupujes preko firme... ![]() Sta se tice newegga neman rici, pre jeftini su cak i za ameriku... Ironija je kad bi i moga narucit preko njih da ti dostave doslo bi te pun ku... jeftinije nego da uzmes u nas... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Mali od soli...
Datum registracije: Oct 2006
|
Iz osobnog iskustva znam jer sam radio u "Trona" u Splitu da je njemu prosjecna marza bila oko 7% ako je nesto stvarno sukpo onda do 10% ali to je za iznose vece od 10000kn. Tron nabavlja vecinu stvari od M-sana kao i sve ostale firme u Hrvatskoj. Prema tome sumljam da firme puno zarade, dobavljaci su glavni lopovi! Ve-mil i hgspot uglavnom imaju slicnu marzu ali njih izvlace velike kolicine koje svakodnevno prodaju... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vjerujem da hgspot i vemil imaje bolji rabat zbog količine tako da im je i marža automatski veća. Al sve se to kreće vjerovatno do 15% maksimalno. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja san nekad sve kupova u trona, pa san se pribacia u ve-mila jer su mi blizi Neznan kome koliko ali je cinjenica da nas lipo oderu. Sad kad san to vidia prosla me volja za kupnjom monitora, bas san se razocara. BTW: Najveci lopovi koje san ja vidia su "Dobar zvuk" u Splitu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dobar zvuk nisan ni čua za njih... a ima kod nas takvih na bacanje, ja mislin da su Bajting u samom vrhu, kod njih san uzea prvi komp i onda san ih mora tražit na 3-4 lokacije po gradu jer su svakih par miseci minjali lokaciju i broj telefona - šta mislite zašto ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|