Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.11.2006., 22:55   #1
Grunf st
profesionalni pijanac

Grunf st's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Audio-video sustav za oko 3,5k kn

Ne pratim baš audio-video svijet pa neznam šta se može iskombinirat za jadnih 3500 kn
Iman recimo 2 izbora (tako kažu u dućanu):
1. Par zvučnika (bose,jbl,onkyo...-par oko 2000kn)+ reciever (yamaha-oko 1300kn) + dvd/divx player (pioneer-jeftini neki)
2. kućno kino u paketu (ima neki onkyo za 3300kn)
Služilo bi za povremeno gledanje filmova, te dosta slušanja glazbe i radia.
Neće biti spojeno sa PCjem.
Eto ako ko ima kakav prijedlog molim da napiše.
Hvala!

Barton 3000+ @ 2.2ghz @1.625v
Soltek sl-75-frn2-rl golden edition
2x256 ddr samsung
cod2 vrti: ati radeon 9800 @ 380/650 + AC silencer rev 2
jedino šta vrijedi: samsung 971p )

Grunf st je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2006., 02:04   #2
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
onda ti je dobra prva solucija, pa naknadno ubaciš još centralni zvučnik i surround zvučnike...

a ako preferiraš slušanje stereo glazbe, onda idi na stereo pojačalo i par zvučnika..

ovisi i koliki ti je prostor? ali nije loša ni ova solucija sa kompletom za 3300kn... najmanje za***ancije i sve radi "out of the box"
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.11.2006., 11:06   #3
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mislim, kolko se ja sjećam, Jamo ima neke solidne floorstandere za 1000kn sa 20cm driverom, kupiš neki Receiver za 1300kn (neki Kenwood, valda ima negdje, ak ništ uzmeš polovni),DVD/DivX player za 400kn i neki subwooferčić za ostatak (cca 800kn) jer bez suba to neće bit pravi sound....
Eto, tak bi ja napravio!
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2006., 11:22   #4
Grunf st
profesionalni pijanac

Grunf st's Avatar

hvala na prijedlozima, sljedeći tjedan idem u zg pa ću tu onda kupit jer ovdje u splitu i nema baš neki izbor.
Reciever ide sigurno Yamaha, jer su daleko najbolji best buy.
Ide par bookshelfa i dvd/divx player-bitno da sve čita, subwoofer će malo pričekat jer ne patim na bas, a i čuo sam ovakvu kombinaciju koja mi skroz pristojno zvuči.
pozdrav

2x256 ddr samsung

Staro 05.11.2006., 14:17   #5
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja imam baš yamahin receiver, i par bookshelfa...
dobra kombinacija, sasvim dovoljno za manji prostor, istina da ja imam i sub uz to, ali je uglavnom ugašen, jer nije potreban za slušanje muzike, eventualno za film, i to tek kod većih glasnoća..
Staro 05.11.2006., 14:24   #6
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Za te novce bih išao na 5.1 sistem zvučnika za komp...I to za samo 2.5k+0.5k zvučna...No šteta eto...

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2006., 15:11   #7
Grunf st
profesionalni pijanac

Grunf st's Avatar

Mislim da su i prosječni/lošiji hi-fi zvučnici bolji od bilo kojih zvučnika za PC, a i to mi je za dnevnu sobu, ne za PC.
Biti će ovako kao što Gabre ima, samo ću još vidit hoće li ići sub ili ne. Prostor nije velik (oko 16-17 m2) tako da netreba ništa jako.

2x256 ddr samsung

Staro 05.11.2006., 15:16   #8
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Normalno, za muziku je uvijek bolji stero sound od nekog 5.1...Al eto, ja bi svakak stavio uz dva stupa i subwoofer...Dobro, ja sam lud na bass, al ak ti nisi onda nema potrebe za dodatnim ulaganjem!
Staro 05.11.2006., 16:23   #9
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2006., 10:25   #10
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor JVC MX-GT88 Pregled postova
Jamo ima neke solidne floorstandere za 1000kn sa 20cm driveromnegdje
Inace samo da znas... Velicina tj. promjer membrane nema veze sa kvalitetom koju zvucnik proizvodi... I ona tvoja izjava da je stereo zvuk u slusanju muzike bolji od 5.1 jednostavno je : baad : . Da si cuo neki bolji 5.1 sistem vidio bi razliku... ali dosta OT-a

Ovako ako ne zelis velike zvucnike a zelis naj kvalitetu za pare a i fenomenalan izgled preporucujem ti :
Focal JmLab 706S ~ 2500kn http://www.xinheaudio.com/cn/home/pi.../706S/706s.jpg
i ovaj gore navedeni yamahin receiver

ovi zvucnici su jedni od najboljih bookshelfa koje sam cuo... Ima ih frend doma i rade jednostavno fenomenalno...Neces se razocarat

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2006., 10:40   #11
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Inace samo da znas... Velicina tj. promjer membrane nema veze sa kvalitetom koju zvucnik proizvodi... I ona tvoja izjava da je stereo zvuk u slusanju muzike bolji od 5.1 jednostavno je : baad : . Da si cuo neki bolji 5.1 sistem vidio bi razliku... ali dosta OT-a
He, svašta od tebe....:clap: Pa naravno da ne igra ulogu samo veličina membrane, pa to nisam ni reko...Al sam htio reć da 20 centimetarska membrana može postić poprilično snažan sound i da ti Jamovi zvučnici vrijede tih soma kuna...Možda su sad i jeftiniji...
A ovo za 5.1....Jooj!
Gle, ja se fakat ne volim svađat tu na forumu...Al e...Čuo sam Logitech-Z5500 sa Audigy 4 karticom.Jel to dovoljno dobar sistem?
I 95% ljudi će se složit sa mnom kad kažem da je stereo BOLJI za slušanje muzike od surrounda...Ovaj 5.1 je namjenjen isključivo za filmove i tu ulogu odrađuje više nego zadovoljavajuće, puno bolje od stereo sustava...Al stereo je dušu dao za muziku...
Staro 11.11.2006., 13:04   #12
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
I ona tvoja izjava da je stereo zvuk u slusanju muzike bolji od 5.1 jednostavno je : baad : . Da si cuo neki bolji 5.1 sistem vidio bi razliku... ali dosta OT-a
al ga ti bubni sad i ostade živ, dovoljno si rekao, i vidi se koliko si upućen.

Glazba zvuči jedino dobro u stereu, nikakav surround.

A ti da si čuo pravi stereo sustav, onda ne bi pričao ovakvu glupost.
Staro 12.11.2006., 06:20   #13
trpi
Guest

daj kaj vi brijete da je stereo bolje od surrounda. zakaj bi bolje zvučala u stereu?

baš prije par dana ja neš prćko prebacio na 2.1 zvuk dok sam bio na slušalicama i sljedeći dan pustim na zvučnike slušam dost dugo nakon nekog vremena skužim da tu neš nevalja nisam ni primjetio da mi rade samo prednja 2 gledam po playeru jesam uključio isključio neku glupost kad se sjetim da sam prebacio na 2.1.... odem control panel 5.1 apply i ono WOW(ne warcraft ).... .baš sjećam se filinga zvuka kaj već kad sam uključio i zadnja dva....

i da još neš, ot al eto...
čini mise da većina ljudi ne prćka previše po ekvalizeru i tako. ja ošo kod frenda on koristi meni mnogo gadan vinamp sa ekvalizetorom bezveze "razbacanim" pustio on neku ziku ja daj samo da ti pokažem neš stavio mu svoje postavke u win media playeru i pustio, pito ga jel valja on samo sluša i onak vidi muse smješak opet ga pitam jel valja on onak pa....vidjelo se da mu je ***eno, al ne želi reć da jer mu teško pada kad sam ja u pravu(prie neki dan smo se prepirali on mene nagovarao na vinamp ja odbijao, i sad mu pokazah ekvalizetor(dobro to ima i winamp, svaki player) i wow efect(e to nema, a zika je s tim puuuno bolja, bar meni)
-ovako, ako neko želi probat moje postavke znači graphic ekvalizer-staviti ono da se svaki stupac sam diže spušta i ovako sljeva nadesno... 1, 0, 0, 3, 3, 3, 3, 5, 7, 9. i u srs wow effect true bas na 40 i wow efect na 75..- eto tak ja slušam ziku na audigy se i x530 sa subom na drugoj crtici basa i ***eno mie

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 12.11.2006. u 06:37.
  Reply With Quote
Staro 12.11.2006., 10:48   #14
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
daj kaj vi brijete da je stereo bolje od surrounda. zakaj bi bolje zvučala u stereu?

baš prije par dana ja neš prćko prebacio na 2.1 zvuk dok sam bio na slušalicama i sljedeći dan pustim na zvučnike slušam dost dugo nakon nekog vremena skužim da tu neš nevalja nisam ni primjetio da mi rade samo prednja 2 gledam po playeru jesam uključio isključio neku glupost kad se sjetim da sam prebacio na 2.1.... odem control panel 5.1 apply i ono WOW(ne warcraft ).... .baš sjećam se filinga zvuka kaj već kad sam uključio i zadnja dva....

i da još neš, ot al eto...
čini mise da većina ljudi ne prćka previše po ekvalizeru i tako. ja ošo kod frenda on koristi meni mnogo gadan vinamp sa ekvalizetorom bezveze "razbacanim" pustio on neku ziku ja daj samo da ti pokažem neš stavio mu svoje postavke u win media playeru i pustio, pito ga jel valja on samo sluša i onak vidi muse smješak opet ga pitam jel valja on onak pa....vidjelo se da mu je ***eno, al ne želi reć da jer mu teško pada kad sam ja u pravu(prie neki dan smo se prepirali on mene nagovarao na vinamp ja odbijao, i sad mu pokazah ekvalizetor(dobro to ima i winamp, svaki player) i wow efect(e to nema, a zika je s tim puuuno bolja, bar meni)
-ovako, ako neko želi probat moje postavke znači graphic ekvalizer-staviti ono da se svaki stupac sam diže spušta i ovako sljeva nadesno... 1, 0, 0, 3, 3, 3, 3, 5, 7, 9. i u srs wow effect true bas na 40 i wow efect na 75..- eto tak ja slušam ziku na audigy se i x530 sa subom na drugoj crtici basa i ***eno mie

a što ti briješ?

ti uživaj u slušanju "zike" sa svojim "ekvalizerom", sa "wow" efectom i bassom na neznam koliko..

glazba je snimana i predviđena da se reproducira u stereo načinu, a svi dodatni softverski surroundi i efekti su čisto blaćenje izvorne snimke.
Staro 12.11.2006., 13:29   #15
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Jednostavno ne vjerujem što čitam!!! Razumijem albume Jean-Michel Jarreta koji je eksperimentirao sa 5.1, ali to je druga priča. Slušati jednog Claptona, Zeppeline, Purple ili bilo šta drugo u 5.1, dajte molim vas. Alo trpi, slušaš mjuzu na x530. Ti zvučnici nemaju veze sa zvukom ako ćemo pričati o nekoj kvaliteti. Iako ih imam u planu kupiti prije svega zbog relativno puno zvuka za malo love, a koristiti će mi za gledanje filmova.
Žalosno je kad se ljudi pale na WOW zvuk (tone basa i visokih). Da si sjeo i poslušao kvalitetniji setup za 5000KN, a da ne govorimo po 35 000 - 50 000KN dobio bi novu dimenziju glazbe, a ne dobiješ ju sa 5.1. Prvo pravilo - glazba se sluša u stereu. Tulumi i sl. E onda je bitna buka, pa po potrebi i u 2X5.1 i 2Xstereo.

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2006., 14:16   #16
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
Zato što kad slušam glazbu želim čuti cijelu pozornicu a ne želim sjediti usred benda. Da to želim, okupio bi svoj bend.

2Grunf st:
Vidim da dolaziš do Zagreba. Provozaj se još 200 km istočno. Prodajem ovo ako te zanima...http://forum.pcekspert.com/showthrea...866#post566866
Ovako nešto nećeš naći za te novce u trgovini.
Staro 12.11.2006., 23:17   #17
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Jednostavno ne vjerujem što čitam!!! Razumijem albume Jean-Michel Jarreta koji je eksperimentirao sa 5.1, ali to je druga priča. Slušati jednog Claptona, Zeppeline, Purple ili bilo šta drugo u 5.1, dajte molim vas. Alo trpi, slušaš mjuzu na x530. Ti zvučnici nemaju veze sa zvukom ako ćemo pričati o nekoj kvaliteti. Iako ih imam u planu kupiti prije svega zbog relativno puno zvuka za malo love, a koristiti će mi za gledanje filmova.
Žalosno je kad se ljudi pale na WOW zvuk (tone basa i visokih). Da si sjeo i poslušao kvalitetniji setup za 5000KN, a da ne govorimo po 35 000 - 50 000KN dobio bi novu dimenziju glazbe, a ne dobiješ ju sa 5.1. Prvo pravilo - glazba se sluša u stereu. Tulumi i sl. E onda je bitna buka, pa po potrebi i u 2X5.1 i 2Xstereo.

prije 2 tjedna sam bio na prezentaciji Wilson Audio zvučnika, konkretno Puppy8 (200 000kn) serije i Sophia-e(100 000kn)...

strava.... strava.. sviraju 2 zvučnika, ali kad ih slušaš, transportiraš se u pjesmu... još nam ih je prezentirao direktor prodaje, inače recording engineer.. čovjek je majstor od zanata, puštao nam je svoju svježu snimku jednog koncerta što se održao na Floridi.. : goood :

nema što surround radit kod glazbe, jednostavno nema potrebe za njim....
Staro 13.11.2006., 15:16   #18
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a što ti briješ?

ti uživaj u slušanju "zike" sa svojim "ekvalizerom", sa "wow" efectom i bassom na neznam koliko..

glazba je snimana i predviđena da se reproducira u stereo načinu, a svi dodatni softverski surroundi i efekti su čisto blaćenje izvorne snimke.
ja govorim o hardverski snimanom surroundu a nekom cheap softverskom emulatoru...

Citiraj:
al ga ti bubni sad i ostade živ, dovoljno si rekao, i vidi se koliko si upućen.

Glazba zvuči jedino dobro u stereu, nikakav surround.

A ti da si čuo pravi stereo sustav, onda ne bi pričao ovakvu glupost.
Cuo sam stereo sustav od 2500€ i cuo sam surround sistem za 3000€ i surround me ocarao... i ja sam do nedavno bio zestoki zagovornik stereo zvuka al od kada sam gledao kod frenda LOTR 2 i 3 Special edition(snimanu u dts-u)
okrenuo sam misljenje....

Al neznam zast idemo u OT covjek je pitao za sistem do 3,500kn a nije trazio raspravu tipa stereo vs sorround...

btw kad se toliko razumijes u muziku sto mislis o ovom mojem gore prijedlogu za kupnju?

Tagan 480W Supersilent
Logitech MX500
DELL 2007FP

Abit AV8
Gainward 7600GT GS 256mb

Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
Staro 13.11.2006., 15:58   #19
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
j
Cuo sam stereo sustav od 2500€ i cuo sam surround sistem za 3000€ i surround me ocarao... i ja sam do nedavno bio zestoki zagovornik stereo zvuka al od kada sam gledao kod frenda LOTR 2 i 3 Special edition(snimanu u dts-u)
okrenuo sam misljenje....
btw kad se toliko razumijes u muziku sto mislis o ovom mojem gore prijedlogu za kupnju?
kud ti letiš sada u dvd filmove i surround zvuk? malo brkaš lončiće...

naravno da je za gledanje filma bolji surround sustav, i veći je gušt, no za izvornu Stereo glazbu, surround NE TREBA.

ako je za mali prostor, onda oni bookshelfi što si stavio bi trebali raditi ok.
Staro 13.11.2006., 17:56   #20
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Citiraj:
kud ti letiš sada u dvd filmove i surround zvuk? malo brkaš lončiće...

naravno da je za gledanje filma bolji surround sustav, i veći je gušt, no za izvornu Stereo glazbu, surround NE TREBA.

ako je za mali prostor, onda oni bookshelfi što si stavio bi trebali raditi ok.
Pa normalno da ako slusas neku muziku koja je snimana u 2.0 da ti bude recevier stavio na stereo.doduse imas opcije da on emulira na 6.0 ili 5.1 ali to je bar meni bezveze...ja sam samo htio reci da ako je nesto snimano u surroundu da sigurno zvuci bolje nego u stereu ta ista snimka...sorry ako se nismo sporazumijeli : lol2 :
a sto se tice ovih bookshelfa, oni su barem koliko sam ja imao prilike cuti takvu vrstu zvucnika , sve naj sto mozes kupiti za ~2500kn... Ipak je to focal... i jos predobro izgledaju(bar meni, al o ukusima ne budemo)...na slici ne mozes vidjeti koliko dobro izgleda dok ga ne vidis uzivo... A naj stvar mi je ovaj inverzni visokotonac od berilija...

Tagan 480W Supersilent
Logitech MX500
DELL 2007FP

Abit AV8
Gainward 7600GT GS 256mb

Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
Staro 14.11.2006., 09:07   #21
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Pa normalno da ako slusas neku muziku koja je snimana u 2.0 da ti bude recevier stavio na stereo.doduse imas opcije da on emulira na 6.0 ili 5.1 ali to je bar meni bezveze...ja sam samo htio reci da ako je nesto snimano u surroundu da sigurno zvuci bolje nego u stereu ta ista snimka...sorry ako se nismo sporazumijeli : lol2 :
to otpočetka govorim, i napomenuo sam, sva muzika koja nije snimana u surround formatu, (a ja na takvu još nisam naišao ) je predviđena da se svira u stereu. DVD audio, i tako neki formati, praktički ih i nema kod nas..
Svako emuliranje ili tako nešto na surround je čista glupost, i gubi se izvorni doživljaj, pozornica, dubina....

na kraju smo se skužili : hello2 :
Staro 15.11.2006., 10:55   #22
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

ma sve pet nego neka autor ove teme javi sto je odlucio kupiti da vidimo tko je imao najvise utjecaja na njegovu kupnju

Tagan 480W Supersilent
Logitech MX500
DELL 2007FP

Abit AV8
Gainward 7600GT GS 256mb

Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
Staro 15.11.2006., 11:15   #23
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ma ti nemaš pojma, naravno da će mene slušati...
Staro 15.11.2006., 11:34   #24
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

a LOOOOL

Tagan 480W Supersilent
Logitech MX500
DELL 2007FP

Abit AV8
Gainward 7600GT GS 256mb

Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
Staro 15.11.2006., 15:30   #25
Grunf st
profesionalni pijanac

Grunf st's Avatar

Citiraj:
ma sve pet nego neka autor ove teme javi sto je odlucio kupiti da vidimo tko je imao najvise utjecaja na njegovu kupnju
evo javljam se - pare su na broju, sigurno ide yamaha reciever i pioneer dvd/divx player te 2 bookshelfa - tražim sad one focal ili neke slične za tu cijenu
sve u svemu stereo ekipa wins
hvala svima

2x256 ddr samsung

Staro 15.11.2006., 21:29   #26
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

iI WONNNNN!!!

micek, loooseeerrrrrr.....
Staro 17.11.2006., 13:35   #27
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

you won? : axeman :
gabre pizdo jedna pa zar nisam ja predlozio focal bookshelfe i onaj yamahin receiver? : Machineg
e jesi gad... kicis se tuđim perjem : baad :

ajde barem je nekog od nas dvoje poslusao

ja cu jednostano reci... we won together : finger :

a sad zahtijevam pivu obadvojici : nuts :

Tagan 480W Supersilent
Logitech MX500
DELL 2007FP

Abit AV8
Gainward 7600GT GS 256mb

Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
Staro 17.11.2006., 14:37   #28
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
lol
: cheers2

Grunf, dobro si odabrao, samo nemoj uzet najjeftinije kablove!
musso je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2006., 16:40   #29
Grunf st
profesionalni pijanac

Grunf st's Avatar

Citiraj:
Autor musso Pregled postova
lol
: cheers2

Grunf, dobro si odabrao, samo nemoj uzet najjeftinije kablove!
? pa al neću dobit kabele sa zvučnicima i recieverom?

2x256 ddr samsung

Staro 17.11.2006., 16:47   #30
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Grunf st Pregled postova
? pa al neću dobit kabele sa zvučnicima i recieverom?
: lol2 : , naravno da ne dobiješ, nije to logitech komlet all in one:clap:

bobe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno