|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako hitro trebaš SLI - da. Ako ne trebaš, ne vidim razloga zašto bi se mučio sa zamjenom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..da ako ti treba sli...inace ja je koristim pa da ti ukratko opisem ![]() za: ...dobar overclocker (preko 320 htt) ...mnostvo opreme (10 usb-a,2-lana,2 firewire,8 sata...) ...stabilnost i brzina ...visoki napon za memoriju protiv: ....nestabilni napon za proc ....ako puno cackas oko biosa zna se zblesirati ....upitnost heatpipe hladjenja ?? (chipset doslovce gori) .pa odvagni jel ti se isplati,po meni je lan party ipak "bolji" izbor
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Dao se dao, treba samo skinuti cooler sa chipseta i spojiti 2 bridge-a, ima na netu puno informacija o tome... samo je problem naci sli bridge i dal je to moguce na novijim verzijama ploce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam je i ja i ne bi se baš složio da chipset 'doslovce gori' i da je heatpipe hlađenje na njemu 'upitno'. Iako Everest prijavljuje temperature od 35-40C znam da senzoru nije baš za vjerovat i da su temperature više ali nikad ali baš NIKAD u ovih pola godine koliko je imam chipset nije bio toliko vruč da se ne može prst držat na njemu tako da je po meni hlađenje i više nego pogođeno...
![]() |
#10 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..ja ti govorim kako je meni,nije mi jasno kako tebi nforce 4 pasivno hladjen je mlak na dodir,no nema veze sve pet ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj: