|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Nokia 5800 Xpress Music vs Samsung I7500 Galaxy
Koji od ova dva mobitela odabrat i zašto? Ono što je meni bitno kod moba je da ima dobru kameru, puno memorije, 3.5mm audio jack (da ga mogu spojit u autu i slušat muziku), po mogućnosti GPS, internet i mail mi uopće ne igraju ulogu. Nije mi bitno da li je Android OS, Symbian, WinMo ili neki deseti, bitno da je jednostavan za koristit i da je funkcionalan. BTW, Iphone mi se ne sviđa i ne morate ga ni spominjat.
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Možeš na bayu kupit adapter za bilo koji mob na 3,5 jack. A za bolju kameru gledaj nokie tipa n82 sa 5MP i xeaon blicom ili možda samsunga i8510 sa symbianom gore. Ja toplo preporučam jeftinjavu samsunga s5320 + adapter za 3,5 jack, nakon što sam isprobao skoro svu seriju E nokia prelazak na ovo mi je pokazalo da ja stvarno ne trebam symbain niti wm6 koje koristim već jaako dugo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Awesome dude!
Datum registracije: Nov 2008
|
Galaxy Ima bolju kameru, bolji ekran, bolji OS (<-- zato je i skuplji). Android je po meni puno jednostavniji i funkcionalniji od symbiana. Sad ako su ti novci problem 5800 će obavit svaki posao koji zahtjevaš, možeš stavit jedan od najboljih sustava za navigaciju (Garmin), a kako vidim neželiš baš tonu aplikacija za zajeb***** ali po meni lakše ćeš nać one app što ti trebaju na androidu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Awesome dude!
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |