|
![]() |
#1 |
The One And Only
Datum registracije: Dec 2002
|
Zalman & pasta
Razmisljam o kupnji ZM80A-HP coolera od Zalmana (www.medialab.hr), pa me zanima da li ima tko iskustva s njim, da li je tko vidio cudo uzivo, jeli lako za sklopit, i najvaznije kakve su performanse (hladjenje). takodjer me zanima gdje bi se moglo nac pasivaca i adekvatne termalne paste/ljepila koje bi se primjenilo na memoriju graficke btw graficka je radeon 9800 pro 128 mb od gigabytea |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Vidio ja uzivo i HP80 i HP50, relativno lako za sklopit ali pazi da ti je maticna adekvatna jer na svaku bas nece (mamicu mu jareću), za pasivce i ljeplo neznam potrazi malo po guglu mozda ima neki shop u blizini Hr. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
The One And Only
|
Citiraj:
sto se tice webducana imas kakav preporucit, s pristojnom uslugom (citaj brzo salju) ![]() zahvaljujem unaprijed |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The One And Only
|
Citiraj:
u 3dmarku 03 imao sam nekakvih 5500 bodova (default) sa full detaljima (direct3d i opengl odvuceno na qualiy, ukljecen vsync i sve na maxu, oko 4800) evo za usporedbu ![]() sa Anisostropic filteringom na 16x, FSAA (interni u igri, neznam koliko sampleova radi) vsync ON, direct3d i open gl na quality odvucen, sa postavkama u igri na max detalje (ali bas sve), ukljucen EAX 3d sound itd. igra ne trza ni malo, ni na jednoj sceni na koju sam naisao ![]() takodjer Colin McRae 3, 1600*1200, fsaa 6x, aniso 16x, max detalji ne trza ! za 3dmark 01 neznam nisam ga instalirao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |