|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Registry startup problem
Imam problem sa startupom željenih programa kod pokretanja windowsa. U programima stavim kvačicu da se startaju kod pokretanja windowsa, ali u registryu se ti zadaci (currentversion/run) ili uopće ne pojave ili se izbrišu nakon restarta i widnowsi mi se podignu bez željenih programa. Zna netko kak to riješiti? Samo nemojte reći da je virus jer to sigurno nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
|
Probaj pomoću Start >Run >msconfig složiti Selective Startup + Original BOOT.INI. Ako ne pomogne, onda sa HijackThis-om (a moreš i s ostalim alatima slične namjene: Ad-Aware, Spybot, itd.) skenirati i postaš logfile tu. Možda ti se neki virus/spyware nakotil, pa stvara probleme. Primjer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Jesam, baš ništa ne pomaže. Na koji god način dodam, sljedeći put kad uđem u windowse više nema. Vidim da tu nema spasa, neki programčić mi je to s***o i gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Nešto ti očigledno briše stvari iz tog dijela registrya. Pogledaj što imaš instalirano i što bi to moglo raditi. Drugog objašnjenja nema - ono što si ručno unio u registry se neće samo od sebe obrisati. Isto vrijedi i za ostale dijelove registrya - stvari ne nestaju same od sebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ne pada mi na pamet ni jedan progam koji bi to mogao radit, a startup folder radi, samo me recimo nod zeza koji ne radi na taj način najbolje, a i normalno da bi htio da mi registry radi kak spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|