|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Pomoću casablance skinuo sam newsw preko satelita. File je velik 100MB. Kako ga otvoriti da ga pregledam???? Piše da je to "Outllokova stavka". Probam otvorit sa Outlook-om al nemože. Kad otvorim sa OE ništa se ne dogodi. Na newsima ima dosta programa, mp3-a i ostalih stvari.. A sada problem sa Rar-om. Isto sam sa satelita skinuo file. U njemu imam jednu epizodu animatrix-a. Ali kad probam otpakirat rar javlja mi grešku. Jel moguće ikako otpakirat taj file??? POMOĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Pomoć oko Outlook-a i rar-a
Citiraj:
http://www.satelitskiforum.com ![]() Kako si zadovoljan sa SkyStarom2 ?
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
MadModerator
|
Re: Re: Pomoć oko Outlook-a i rar-a
Citiraj:
SS2 je odlična. Nema šta nemožeš sa njom "raditi". Samo je problem što se previše grije (ako se nehladi ničim opečeš se) ali ako staviš da puše nešto malo na nju onda je sve ok. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
probaj ovako za rar - skini si i instaliraj winACE.pod options ces (mislim) kad otvoris file imati repair, idi na to to inace radi kurac ako nije file radjen s recovery sectorom ali posto je rijec o filmu vjerovatnije je da ces samo na jednom mjestu (ako je jedna greska) imati malo brljave na slici, koliko - ovisi koliko je bitova sjebano playeri ce ga pokreniti sigurno ako je mpeg a ako je avi a nebude ga htjelo pokreniti skini si neki od malog mora programcica koji ih popravljaju sad za newse.....nisi stavi ekstenziju filea ali bi trebalo biti ovako ubaci ga u C:\WINDOWS\Application Data\Identities\{7D1DA280-10B9-4B51-913E-E75768BF799D}\Microsoft\Outlook Express\ ono poslije identities a prije microsoft ce biti drugacije (ovo sam copy/paste svoje) ali trebao bi biti smao jedan folder na 9x windowsima, na 2k/XP ces se valjda snaci (neznam sta koristis) pokrenes OE i trebao bi imati to sranje kao news grupu s offline 100 mb materijala.nista negarantiram ali nije ni neki posao |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Re: Re: Pomoć oko Outlook-a i rar-a
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
|
greg- da si mi pogledao sig vidio bi da imam winxp. kod mene to ide ovako: C:\Documents and Settings\CraZyBoY\Local Settings\Application Data\Identities\{F4FE40AE-1189-4469-8AA3-B37E9EC13A26}\Microsoft\Outlook Express. ali mi nije dobra ekstenzija (trebala bi biti dbx). Nema veze. Svakako mi to stalno skida ( dobro ne baš stalno ali nekad mi uhvati i te newse (rec.satatone)). Što se tiče filma. Otpakirao sam ga sa winace-om. ali je problem što je film u .mov formatu. ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i opet nisi napisao koja je ekstenzija onog filea, samo si napisao koja nije tako da si mi suzio izbor na nekih 3578 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Nisam ni ja baš ljubitelj .mov formata. Ali kad je free (file ima 170MB) ![]() Što se tiče ekstenzije nemam pojma koja je. Piše samo da je to "Outlookova Stavka" (CRO office XP ![]() Može li se promjetnit ekstenzija??? :confused:
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pa valjda mozes pogledati koja je ekstenzija (ime datoteke.nesto - ne???)..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Ja sam onda ćorav ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() Nikad se nebih sjetio da isključim hide file extensions for know file type (možda zato jer nikad ne čeprkam po opcijama XP-a). Ok. nastavak je .msg. ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
sto se tice msg-a nasao samo ovo The problem may be caused by the corrupt Frmcache.dat file. To delete the forms cache file: 1. Exit Outlook. 2. Click Start, point to Programs, and then click Windows Explorer. 3. In Windows Explorer, move to the \Documents and Settings\<user name>\Local Settings\Application Data\Microsoft\FORMS folder on your hard drive. 4. In the Forms folder, click to select the Frmcache.dat file and press the DELETE key to delete this file. 5. Quit Windows Explorer. 6. Start Outlook. A new Frmcache.dat will be created. mozda upali..... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|