|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ActiveX i MozillaFF 2.0
Pozdrav dali netko zna neki pouzdan nacin kako dignuti activeX kontrolu na mozilli firefoxu? znam da mozilla nema podršku za activex kontrole ali meni trebaju ![]() meni treba capicom komponenta ![]() lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
|
ajde kreativci dajte smislite nešto ja ne mogu..lud sam više..probao sam sve i svašta ali nejde ![]() p.s- i verzije active x kontrola koje su kao radile sa ranijim verzijama nisu baš nešto ![]() ja trebam slijedeće http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
|
mogu...radi se o internet bankarstvu za koje mi je potreban capicom...uspio sam natjerati mozillu da prepozna minikey kao kriptografski uredaj importom filea sdraptor.dll c:\windows\system32 sve je to ok sve radi ali komponenta ta ne zeli biti instalirana..zasto? zato sto mozilla ne podrzava activex kontorle...zasto?..jer drže da je to jedan od glavnih security problema kod IEa. te naravno nemaju adekvatnu zamjenu... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
nije problem u downloadu capicom aplikacije problem je u njezinom radu inutar mozille FF ![]() ima nešto za verzije 1.5 ali to je samo za streaming videa s windows media playerom..što mi apsolutno nije potrebno moram to napraviti : hitthewa |
|
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
gle, ako uspiješ please nemoj nikome reći kako si to napravio. fino to dokumentiraj i osobno ću ti naći barem 5 admina čije će firme platiti da to napraviš, pošto ponajbolji informatičari u RH to nisu uspjeli izvesti. daj se skoncentriraj čovječe. firefox je rađen tako da blokira pristup ativex-u. activex je rađen tako da ne radi ni u čemu osim IE i srodnim govnima. aplikacije o kojima govoriš su razvijane na MS platformama koje su rađene tako da rade samo na MS OS-ovima i sj...avaju sve što nije MS. ali kažem... ako uspiješ, kudos to you i ako radi u svim bankarstvima (zaba, rba, erste, pbz) i možeš garantirati da ćeš to uspjeti izvesti i za svaki update tog bankarstva, te svaku promjenu hardware-a (koji su relativno česti, a izgleda da će se uskoro mjenjati i kompletan sustav hendlanja certifikata, od hardvera, do protokola za prijenos), našao si si klijenta.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|