|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
protok?
eto nabavio ja prikljucke i sve,ali sada sam spojio sam pumpa cijev 2 metra koji se spaja na blok,ali nekako mi se cini da je slab protok ili je to normalno? slika 1: ![]() slika 2: ![]() i eto da malo pokazem uvodnice kakve sam nabavio ![]() ![]() slika 1: ![]() slika 2: ![]() slika 3: ![]() uvodnice su kupljene u merkuru i odlicne su,ja koristim 1/8 i jako sam zadovoljan?: roller : Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.12.2006. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
slike u thumbove baci!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
jooooj opet sam pogrijesio staviti slike u thumbnails... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
ma ok izgleda lijep blok |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
evo cekam da mi moderator vuco legenda sredi prob i skuzio u cemu grijesim ali dobro da ne idemo OT,imam pitanje je normalno da tako ide van voda,cek da se bolje izrazim,jel normalno da tako malo baca vodu u zrak kao da nema snage ono,mozda mi je nekik 4cn leti voda vani,jel to ok? Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.12.2006. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
To je sasvim "normalan" protok za pumpu koju ti koristis ,neznam koja je btw bit ce u najboljem slucaju eheim ili ce bit akvarijska, moja hydorica je recimo deklarirana na 700l/h dakle 11.5l/min ,kad sam ju spojio pomocu 6/8 cijevi bez icega i stavio da otice u kantu imalala je 2l/min,znaci BEZ BLOKA,RADIATORA. Protok je jos manji kad dodas druge komponente,srecom vidim da ti imas nutarnji 8 to je vec OK. Zato ja cijelo vrijeme tupim da se koriste vece cijevi od 6/8 ali me nitko ne slusa. P.S javi kako napredujes stim,koji rad imas?
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
P.S hvala decki znaci ne moram se brinuti za to,kada zavrsim postat cu slike u temp,sto se tice radijatora uzet cu mislim evo 360 i neki,neznam ni sam koj da uzmem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Moja preporuka sto se tice RAD-a je: Cooltek http://ekwaterblocks.com/shop/index....12d2baee9c93f2 Ili Black ice pro https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...1&prod=1&cat=3 Ako nemas love za radiator od zastave uzmi. HF : cheers2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
nisu losi,nije problem za pare nego kako da nabaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Kako kako su dobavljivi? Posalji mejl jednom i drugom sajtu i pitas za placanje i dostavu
![]() |
#13 |
Banned
|
ok!thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|