|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
IPB forum i moderiranje
nisam sigurna da li je topic na dobroj poziciji pa vas molim da mi oprostite ak je zez ovak poštelavam IPB forum i postavila sam moderatore na određenim dijelovima, e al sam postavila i administratora za moderatora ![]() može pomoć?? i da...skin na forumu je falšan prije registracije a nakon registracije je potpun htjela bih i zakupiti domenu i hosting,ali ne znam da li svi hosteri podržavaju taj IPB i na koji način da prebacim cijeli forum sa svim textovima,članovima i postavkama na taj host servis hvala puno na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne znam kako tocno ide kod IPB, ali valjda tamo gdje si postavila tog clana za admina, mozes vratiti nazad na moderatora. Svaki host koji se placa podrzava i forume (ima php i mysql). Mislim da negdje u Control Panelu od IPB imas opciju da sejvas cjelu bazu, tj da napravis backup mysql baze. Nakon sta predjes na novi host, samo pomocu tog filea sta skines (.sql) napravis restore baze i svi korisnici i postovi ce se "vratiti", ali slike se nece prebaciti (avatari, custom smajlici, etc...)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|