|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() ovak, imam trenutno hrpu bezzzze fontova u kompu...i sad hoću ostavit one samo defaultne...a ni sam neznam koji su na defaultu a koji ne...pa jel ima koji program ili način kak ostavit samo one početne fontove? tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Bitstream Font Navigator |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo samo da se ispravim zbog drugih koje ce ovo zanimati. Bitstream font navigator je dolazio u Corelovom graphics suite paketu. Bitstream je obustavio razvoj programa i prodao ga Extensisu i stvar se sada zove Font Reserve. Nisam probao pa ne znam kako funkcionira, ali evo Link za download 30-dnevene trial verzije Uglavnom Bitsream Font Navigator je funkcionirao tako da mu odredite folder, on skenira sve fontove unutra, prikaze popis i preview za svaki font. Kod desnog klika na font ima opcija Install/Uninstall font. Zadnje izmijenjeno od: morph. 12.11.2006. u 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
tnx. puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Inače, kako misliš ostavit samo defaultne fontove, kad gro programa uz sve ostalo, instalira i pokoji svoj font. Istina je da 99% programa koristi "zamjenu" u slučaju da "svoj" font ne mogu naći, pa uzmu, najčešće, Tahomu, ali opet, neki su fontovi nezamjenjivi (programi za note, astrološki...).
![]() |
#8 |
/
|
bum se potrudil i nekak to očistil...jer zbilja ima već previše s**** : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Čovjek
|
Za manipulaciju fontovima jako dobri su Adobe Type Manager Deluxe ili Extensis Suitcase. Grupiraš fontove po želji, pališ / gasiš grupe po potrebi, dobar preview itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|