|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Nod32v2
Kakvi su vam komentari na novi NOD antivirus? meni je fenomenalan.. i kak su ga dobro zaštitili ! zakon! zanima me ima li itko problema s mirrorom/update-om, i kakva su iskustva s konfiguracijskim fajlovima za klijente. meni se ljudi žale da im ili admin. verzija ne želi napraviti mirror, ili da se na napravljeni mirror ne mogu spojiti. ja sam prema njihovim uputama probao replicirati problem, ali nisam uspio. sve mi je savršeno. probao sam SVE verzije za WinXP, uključujući i "crackanu"... naravno, samo radi upoznavanja prirode problema... for education purposes only. inače imam sve verzije legalno, tako da pazite kaj pišete.... gospar je strah i trepet svih ilegalaca.
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
a cime se to gospar bavi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
daj horza upravo ispunjavam zutu uplatnicu s poste ![]()
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Nod32v2
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
|
evo koristim verziju 2 sad već 2 tjedna (prije ver1 kakvih 6 mjeseci) i mogu reći da je NOD32v2 najzahvalniji AV program koji sam ikada koristio. i tako je jeftin ! i ažuran! i moćan! to je pojam pravog antivirusnog programa. i u subotu sam ga na slijepo instalirao i podešavao (preko telefona) jednom kolegi i mogu reći da ga znam na pamet. kakva jednostavnost ! super.
![]() |
#9 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
link za download
molio bi ponosne vlasnike da stave link za download novog NODa i usput moze i username/password za update samo zelim isprobati program, obrisacu ga, casna pionirska ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
|
Re: link za download
Citiraj:
![]() |
|
|