|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Antec PSU sa P180 kucistem
Eo uzeo sam si Antekovo P180b kuciste, za tjedan dana uzimam novi PC pa se ne mogu odluciti za napajanje. PC ce biti nesto kao C2D 6600 CRUCIAL, KIT, Ballistix, 800 MHz, 2x1024MB PC-6400 P5B 2 harda 2 optike mozda 7950GT uglavnom ... u tom rangu i ne mislim nesto previse OC raditi jer nemam iskustva u tome. po OVOM kalku potrosnja ce biti 270W do mozda 400max kasnije E sad ... Ima par napajanja koja mi se svidaju: - recimo Antec Neo HE 430 mi je skroz kul, kvalitetan, na manjim temp. tih i moze kablove skidati. - sljedece napajanje o kojem razmisljam jest takoder Antecovo al hibrid Phantom 500. Cini mi se ne toliko kvalitetan kao Neo al je bez suman na manjim temp. i dobro pashe na P180 kuciste. Ono sto mi ne odgovara su ovi blesavi fiksni kablovi. - i sad eto vidim da se prica dosta o silverstoneu, inace mi se svida ta marka i imam njihovo napajanje atm ali nisam trazio review nigdje. Ajd sad neko tko zna puno vise od mene posta sta bi bilo najbolje. Ne treba mi napajanje "jace" od 500W, mora biti kvalitetno, sto tise i max 1200kn Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad si se već natrošio, onda uzmi lijepo Antec Phantom 500 i mirna Bosna! To je odlično napajanje, i uz to pasivno. Samo se zapitaj: nisam li moga pola tih novaca ostavit sa strane i iskoristiti ih za nešto pametnije, a opet imati odličnu konfiguraciju ![]() S tom bi razlikom za 2 god. moga uzeti novi puno jači stroj nego što imaš sad...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
To je mashina od koje ja zivim (doslovce), tak da me ne zanima previse usteda nego kvaliteta. Jedino bih mogao slabiju graficku ubost, to mi bas i nije prioritet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
u biti nije phantom pasivan ali ajd... i za te pare ima definitivno boljih napajanja fino nek uzme nešto tipa Antec NeoHE 430W, Seasonic S12 430W (ako nađe), Silverstone Element 500W
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|