|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Mijenjam hard disk 160GB
Mijenjao bi hard disk 160GB, western digital S-ATA za neki drugi al da je samo ATA,bez onog serial ata,kupio sam serial ata al mi neogovara jer mi traba samo ata zato mijenjam,pa ak netko ima može mi poslati ponude i na mail scorpion2006@moj.t-mobile.hr ili sms 099/2946750 |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ak si kupil u dučanu i nije prošlo 8 dana od kupnje (mislim da je 8) odnesi im hard i reci da ti zamjene...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
imam wd 160gb pata sa garancijom koji ne koristim, mijenjao bi ali sam u splitu, imaš neku ideju?
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
teta Mraz
|
pokušat ću nać nekoga pa ti javim, pretpostavljam da ti je hitno btw, jel imaš garanciju?
#6 |
Registered User
|
Imam garanciju i račun ,nekorišten je,nije mi toliko hitno,eto sve radi novi je samo mi neodgovara zato šta je SERIAL ATA jer mi konektori ne odgovaraju,jel tvoj ispravan,koliko je star i jel sigurno samo ATA. Zadnje izmijenjeno od: CroScorpio. 11.11.2006. u 20:50. |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
|
samo je ata, kupljen je mislim krajem 5. ili početkom 6. mjeseca, ima garanciju 3god ukupno, trenutno ga nekoristim jer mi ne treba, tj nemam g di spojit, te stoji zapakiran u kutiji, gotovo je nekorišten, kupljen za staru konfu zbog hitnosti eto, imam par frendova u zagrebu pa ću ih sutra pitat jel su voljni ovo obavit, ako da onda im šaljem svoj disk poštom u pon,naravno ako dotad već ovo ne obaviš, sutra te do podne obavijestim
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Decki kao prvo ovo spada pod trznicu pod razmjene, a kao drugo dogovore mozete rijesit i preko PM-a! ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Sorry novi sam pa nisam detaljno sve pregledao,tek sad vidim da ima tema za prodaju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|