|
![]() |
#1 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
sramotno glupo pitanje,kako na net?
imam 486,i na njoj linux deli koji se moze spajati na kucnu mrezu,jer imam mreznu karticu u njemu.pitanje kako s njim na internet?i kakva bi uopce to bila veza?bar 35 kbs?anyone?nemojte da opet googlam,ako netko zna,inace frendovi se cere ko ludi.mislim da je pitanje na mjestu,pa ako se vec treba smijati,onda se bar vi ovdje cerite....da se ne sramotim... ![]()
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
brzina veze bi bila neovisna o računalu, dakle ako ti imaš 1Mbit adsl, on će tak i bit spojen. brzine o kojima se govori kada se govori o povezivanju računala su dosta redova veličina ispod brzina na kojima rade komponente unutar računala. ali, problem bi mogao biti u mrežnoj kartici. da li ti računalo, odnosno mrežna kartica ima RJ45 konektor? ako se dobro sjećam bilo ih je koji su dolazili samo s dobrim starim BNC-om, a bilo ih je i koji su dolazili s oba. sve u svemu, povezivanje na Internet nema gotovo nikakve veze s činjenicom da imaš 486-icu. ili činjenicom da imaš Linux.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ima veze da ne zna kako u linuxu, sto i nije previse zacudjujuce. Koju distribuciju imas , probaj instalirat Kinternet, mali KDE programcic za spajanje. a mozda i grijesis u setup-u mrezne kartice.
__________________ |
![]() |
#4 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
kao sto sam napisao imam linux deli verzija 0.7.nemam modem u kompu,vec samo mreznu karticu.koji tip trebam provjeriti,pa napisem,ali koliko mi je poznato,da je pci.nije mi frka na linuxu podesit sve za internet,problem je sto neznam kako hardwerski slozit,dali uzet vanjski modem,pa preko mrezne,dali nabavljati stari modem-od kud,kuzite?i dali ako to i slozim nekako,dali ce mi stekati?mislim,otvorim google i dok nadje rezulat odem na kavu.nadam se da ne kompliciram previse..sorry
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne bi trebalo previše štekat. uzmeš adsl, modem prebaciš u route mod i ideš preko mreže.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|