Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.07.2003., 20:35   #1
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Tv Out

Imam MSI GeForce2 pro grafićku sa tv out koji ne će da radi tj. kad instaliram drivere za tv out u Device Manegeru mi stoji uskličnik kraj nVidia WDM Video Capture (universal) a pod Propertis mi pokazije Code 10 ne znam u ćemu je stvar pokušao sam miliun kombinacija drivera ali ništa preporućili su mi update BIOSA ali za moju gravićku ga nema. Bio bih va zahvalan za bilo kakvu pomoć u vezi ovoga.
Staro 16.07.2003., 08:47   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ok, razjasnimo malo stvari
ti imas tv-out a ne tv-in.....za koristenje istoga ti netrebaju nikakvi posebni driveri osim detonatora koje ionako moras staviti....ovo sto ti pokusavas je kolko sam skuzio nasilu instalirati drivere za kartice s tv-inom i normalno da imas usklicnik kraj toga jer nemas device za koji su driveri pisani (zasto se daju instalirati na strojeve koji nemaju potrbno je druga prica ali eto, kakvi su takvi su)
ako hoces aktivirati tv-out to radis u display settings/advanced/GeForce 2 GTS/PRO/ pa u meniju s strane na twin view ili nview ovisno o starosti drivera......
pisao sam napamet ali mislim da je tako nekako
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.07.2003., 10:02   #3
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

da ali sam ja sa grafićkom dobio te drivere i u manualu (skinuo ga s neta) mi piše da ako želim bilo što raditi sa Tv Outom moram instalirati te drivere.
A još ima jedna ćudna stvar a to je da kad sam kupovao grafićku pisalo je da ima Video In dok u manualo koji sam dobijo s VGA Tv -out se uopće ne spominje tj. nema uopće naznake da postiji S-Video prikljućak dok u manualima koji sam skinuo sa stranice proizvođaća (MSI) piše da imam TV Out u jednom a u drugom Video In sve mi više izgleda da ni oni neznaju što proizvode. iskreno meni bi Video In više odgovarao. I još nešto što se tiće ovih drivera nakon što ih instaliram u device manegeru pokazuje da su instalirana 4 nova uređaja:
nVidija WDM A/V Crossbar
nVidija WDM TVAudijo Crossbar
nVidija WDM TVTuner
nVidija WDM Video Capture (universal)
ali samo kod ovoga zadnje stoji usklićnik.
Staro 16.07.2003., 10:35   #4
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Pa kak neznaš koju karticu imaš...jebiga:confused:
Koliko se ja sjećam-bila je jedna MSI TI model sa 64 mege koja je bila VIVO...
Pa jesi li dobio i kakvo kablovinje sa njom???
Mislim da je model o kojem pričam imao DVA s-video priključka...

A ako nemaš in onda si skinuo krive drivere,netreba ti WDM capture driver ako nije VIVO...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2003., 11:21   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Daj ti postaj slikicu na kojoj se videi zlazi na grafulji pa da mi vidimo o čem se tu radi. Možemo do sutra tvrditi jedno a ti drugo, a ne znaš jel imaš ili ne Tv ulaze...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2003., 13:22   #6
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
dobijo sam i ja na CDu s grafuljom WDM drivere pa nisam skrenio i pomislio da mi se kartica pretvorila u VIVO - jednostavno proizvodjaci trpaju isti CD u sve kutije
sad vidim da imas MSI - oni na svakom CDu imaju te drivere
sad ovako - neke grafulje koriste isti izlaz/ulaz i za videoin i videoout (jako prakticno rijesenje, nema sta ) ali to kod tebe nije slucaj jer ti onda nebi stajao usklicnik
iz fore sam i ja instalirao te drivere i situacija je kao kod tebe - 4 stvari, samo kod zadnjeg usklicnik
pomiri se s tim da NEMAS tv-in i gotovo.....
a tv-out radi bez dodatnih drivere, jebote pa probaj spojiti na tv pa ces vidjeti
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 16.07.2003., 14:20   #7
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

evo
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tvout.jpg‎
Views:	296
Size:	22.4 kB
ID:	412  
Staro 16.07.2003., 14:23   #8
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by greg SE
dobijo sam i ja na CDu s grafuljom WDM drivere pa nisam skrenio i pomislio da mi se kartica pretvorila u VIVO - jednostavno proizvodjaci trpaju isti CD u sve kutije
sad vidim da imas MSI - oni na svakom CDu imaju te drivere
sad ovako - neke grafulje koriste isti izlaz/ulaz i za videoin i videoout (jako prakticno rijesenje, nema sta ) ali to kod tebe nije slucaj jer ti onda nebi stajao usklicnik
iz fore sam i ja instalirao te drivere i situacija je kao kod tebe - 4 stvari, samo kod zadnjeg usklicnik
pomiri se s tim da NEMAS tv-in i gotovo.....
a tv-out radi bez dodatnih drivere, jebote pa probaj spojiti na tv pa ces vidjeti
Ovo je čista dezinformacija
Ja na CD-u za MSI MX2 nisam dobio WDM Capture driver...

A tu staru TI VIVO sam dosta dugo gledao...samo je držala cijenu...

I ima posebno out a posebno in...

Staro 16.07.2003., 16:28   #9
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

Citiraj:
Originally posted by greg SE
nasam ni rekao da mislim da mi je grafićka ViVo nego sam rekao da nisam siguran da li je TV Out ili Video In a ne da je i jedno i drugo. Nego mi u tri razlićita manuala piše razlićito tj. u jednome piše da je TV Out, u drugome se ne spominje a treći tvrdi da je Video In a svi su ti manuali za moju grafićku.

P.S. Već sam nekoliko puta pokušao spojiti grafićku na TV s nVudija WDM driverima i bez njih bez ikakvog ućinka.
Staro 16.07.2003., 16:58   #10
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by Mr.Vivi
nasam ni rekao da mislim da mi je grafićka ViVo nego sam rekao da nisam siguran da li je TV Out ili Video In a ne da je i jedno i drugo. Nego mi u tri razlićita manuala piše razlićito tj. u jednome piše da je TV Out, u drugome se ne spominje a treći tvrdi da je Video In a svi su ti manuali za moju grafićku.

P.S. Već sam nekoliko puta pokušao spojiti grafićku na TV s nVudija WDM driverima i bez njih bez ikakvog ućinka.
Ajmo ovak-WDM driveri ti služe samo za snimanje ...budući da nemaš in...možeš ih lagano zaboraviti...

Ako imaš dvojku PRO imaš samo TV-out,dakle u device menageru moraš imat samo display adapters...sve ovo kaj se tiče WDM-a i capture-a fino de-instaliraj...

Nemaš niti jednu NVidia baziranu grafulju koja ima samo in...ili je samo TV-out ili je VIVO.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.07.2003., 19:45   #11
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ajmo ovak-WDM driveri ti služe samo za snimanje ...budući da nemaš in...možeš ih lagano zaboraviti...

Ako imaš dvojku PRO imaš samo TV-out,dakle u device menageru moraš imat samo display adapters...sve ovo kaj se tiče WDM-a i capture-a fino de-instaliraj...

Nemaš niti jednu NVidia baziranu grafulju koja ima samo in...ili je samo TV-out ili je VIVO.
Dec d point
Fino nek samo spoji grafulju na tv pošalje signal i uživa
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke