|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Flash Player 9 za Linux - finally
da, napokon je izašla beta... fajnali. actionscript 3 here i come. bjutifliš... meni dobro radi... malo sporo, ali bih rekao nešto brže od emulirane windows verzije (kako neočekivano ![]() pošto se dotični mr. bubba nije udostojio obavijestiti ljude, evo tu je i da se zna... napokoooon ovo je inače samo plugin za npr. mozillu i firefox... ima i standalone verzija (iako svi kojima takvo nešto treba vjerojatno već i znaju da postoji)...
![]() |
#2 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve je to super i sve je to 5 (osim "renola" 4 ![]() Firefox (2.0) mi se mam ugasi kada je na stranici flash, bilo da imam instalirani 7 ili 9 (beta) ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
to se i meni dogadjalo na Firefoxu 1.5, Gentoo, ali samo na desktop kompu. Recimo kad otvorim T-portal FF se srusi. Na lapu imam sve isto i nisam imao tih problema. Al na desktopu rjetko surfam pa mi se nije dalo trazit problem. Ali i u FF-u i Operi one glupe reklame sto iskoce na Iskonu npr. jedva ugasim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imam mali problemcic sa flashom na ubuntu 6.06 updatean kolko ide ![]() firefox je verzija 1.5.0.7 skinuo sam ovaj file i presnimio libflashplayer.so u /usr/lib/flashplugin-nonfree/ ali mi na http://www.goowy.com/ javlja da nemam instaliran flash 9 niti flash 8 pratio sam upute na http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_E...ozilla_Firefox ali kad treba upisat sudo update-flashplugin javlja Downloading... done. installation failed pa sam napravio slijedece sudo apt-get install libflash-mozplugin i onda sam snimio ovaj gore file u /usr/lib/flashplugin-nonfree/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|