|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Driver Cleaner
Evo-sjetio sam se da nisam nikad puknuo link za njega. Dakle...tko ima problema sa čišćenjem ostataka drivera ili ne koristi regcleaner... http://www.driverheaven.net/cleaner/ I za ATI i za NVidiu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
ja koristim regcleaner zadnje vreme i stvarno fino to šljaka iako iskreno znao sam promjenit hrpe drajvera pa nisam imao nikakvih problema samo normalno stare drajvere deinstaliram i tak isto i cp. Jedino se omega instalira prek starih drajvera bar je tak bilo prije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Ja koristim regcleaner već dosta dugo-dela ko bog... A za Omegu mislim da je potrebno de-instalirati ATI CP a drivere ne... Skinuo sam ove nove-baš bum ih probao jedan dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja koristim regcleaner za ubijanje onih glupih programa koji se dizu u systrayu kod bootanja... a koje nikako drugacije ne mogu ubit....
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Meni su se par puta dosta spustile perfomanse kad nisam čistio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
[QUOTE]Originally posted by Jelc Ja koristim regcleaner već dosta dugo-dela ko bog... A za Omegu mislim da je potrebno de-instalirati ATI CP a drivere ne... Skinuo sam ove nove-baš bum ih probao jedan dan... [/QUOTE ] ž Je točno treba deinstalirat cp prije nek ideš instalirat omegu jer omega ima cp uključen s drajverima. ja sam jednput zaboravil maknut stari cp pa je bilo dosta sranja tj. nisam mogel stvari poštelat kak treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
START- run-pa ukucaj "msconfig" kad se otvori prozor odi na zadnju "slicicu "startap" i tamo ces naci sve programe koji se "dizu" ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
u registryu su vam svi programi koji se dizu kod startupa, a nisu u start up folderu start->run->regedt32 hkey_lm software microsoft windows current version run tu ti je sve sto ti se dize kod startupa fino si izbrisete sve ono sto vam smeta.. BEKAPIRAJTE SI REGISTRY PRIJE NEGO STO OVO KRENETE RADITI PCE niti ja osobno nismo odgovorni za nikakve probleme koji mogu iz ovoga proizaci! E, tako, to smo rekli, sad smo politicki mirni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
|
thanx shimpa i k82... osjecam se pametnijim sad ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|