|
|
Rezultati ankete: Najbolji izdavac(developer) | |||
Activision |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Blizzard |
8 | 61.54% |
Codemasters |
1 | 7.69% |
Interplay/Bioware/BlackIsle |
4 | 30.77% |
Atari |
0 | 0% |
Team 17 |
0 | 0% |
Westwood |
0 | 0% |
Virgin (nema ih vise, ali su bili zakon) |
0 | 0% |
Electronic Arts |
0 | 0% |
Neki drugi |
0 | 0% |
Glasači: 13. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Izdavaci/Developeri gameova
Malo sam razmisljao i sve vise mi se cini da je (moje misljenje) Blizzard najpedantniji i najsavjesniji game development team. Imaju daleko najbolje (sadrzaj i grafika) animacije. Ko ne vjeruje neka pogleda WarCraft3, Diablo II, Diablo I i secer na kraju, WarCraft2. Frend je kupio origigi njemacku verziju igre, ilegalnu smo instalirali samo da se znamo snaci, koja je koja opcija (ilegalna je bila na FDD pa nije imala animcije), a svapsku smo igrali jer su animacije fantasticne. Njihove igru su stvarno cistog koda. Optimiziran i bez bugova, tamo je bug iznimka, a ne pravilo. Sve njihove igre su u vrhu igrivosti. Pogledajte Diablo II (star cca 3 godine) i jos uvijek je na top10 najprodavanijih igara u svijetu (ili SAD). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Malo priglupo pitanje, ali od gore nabrjanih jedni su vlasnici drugih. Mislim da je i M$ nedavno kupio Blizzard ili sam nešto krivo zapamtio:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Kad je Microsoft kupio Bliz zar nije pod Vivendijem jest da je bilo glasina ali ne i kupnja(mislim):confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma hljebo vas blizzard! zar niste vidjeli što se pita? najbolji developer. kakav mrtvi blizzard? imaju tih par tako-tako dobrih igri i sad su najbolji ? I još k tome diablo im je kasnio užasno puno, a Warcraft 3 samo sramoti prethodnike. bez daljnjega, diablo serijal je genijalan, ali nije to to... koga zanima hack&slash? mislim ono... rade isto što i black isle, samo puno arkadnije i bez razmišljanja i prethodnog znanja, i s totalno promjenjenim D&D pravilima tak da bi i mentalno slabiji ljudi imali što igrati... mislim .. jasno je kome ja dajem svoj glas. uglavnom, Black Isle- za LOTR-ovce, Blizzard - za Potterovce. ovo sve je rečeno u šali, ali vrijedi. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
TEAM 17 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Head Of The Radio
|
Warcraft III je najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj probaj malo multyplay a evo i dodatak TFT ljudići na Netu kažu da je multy još bolji pa nemogu da vjerujem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() a imaju jos i onaj pinball i jos neke stvari
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
onda sam i ja pomislio "multiplayer je bolji" pa smo ga igrali kakvih 5 sati, i kada smo vidjeli sve creature, napade i to sve jednostavno nam je dosadilo i nikada više ju nismo zaigrali. glupa igra. dok recimo Icewind Dale i Baldurs Gate već dugo namjeravamo preći skupa... neusporedivo. sad mi recite da mješam kruške i jabuke, ali tako je. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Head Of The Radio
|
Meni je u multy fenomenalan evo sad sam sišo s jedne partije bilo je nevjerojatno (1v1v1)al najbolje je ja vs Nitro koji kao da ne vidi moje mailove(mora da se nešto ljuti na mene) ![]() "Rakije,rakije amo jer utjehe nema u vodi" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ne znam koliko ste pratili kako stoje igre ali Diablo 2 ima uzlaznu putanju i pvećanu prodaju i ponovo je po prodaju unutar 10. Ej, alo, ljudi, ... to je game mislim već star 3 godine ili tako nešto. Tko to može osim Blizzarda, dobro može i Valve/Sierra sa Half-Life ali ...
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice Tema17 slazem se, uvijek su radili zestoke igre. Mislim Wormsi su kopija jedne druge legende (Scorch!). Ali nema do njihovih animacija i provala koje valjaju crvi. (Makar su i one u Scorchu zakon [moglo ih se i editirat], npr. "I come in peace, shoot to kill". Ili kad napucate tenkica koji se zove Tito ![]() Vjerujem da svi znate odkud im ime Team17 (vrlo je intuitivno). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Head Of The Radio
|
War 3 nije smeće već je ZAKON barem meni i još miliun ljudi(il fenomeno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Warcraft 3 je THE BEST.Ne dopuštam pljuvanje.Joj, koliko ga vec sad igram sad mogu pobijedit stipu.Joj Stipo niš se ne ljutim na tebe, no nisam mogao!Možemo danas u 8:30 ako hoćeš.Svaki dan igram preko Kalija pa si ga i ti već jednom skini! ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
Prije pod zabavnu-akcijsku igru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |