|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Torrenti For Noobs
Eto uspio sam se netjerat da pocnem koristiti torrente za download.. jer su navodno "najbolja" metoda... a ja naglo zelim skinuti drugu sezonu Prison Break-a ![]() pa imam par pitanja jer ne kuzim jos teoriju do kraja.. * prvo i osnovno.. da li mogu downodati a da ne uplodam ![]() ![]() * citao sam neki "guide", no nisam stigao jos detaljno i sve prouciti no - pise da je "realno" max download jednak mom max uploadu... istina? navodno zbog ogromne kolicine ljudi koji skidaju a ne uploadaju * malo terminologije: seed, leech, swarm, peer? evo sto ja znam: SEED-izvor koji dakle uploada file, LEECH-onaj koji downloada od seed-a, SWARM-je dakle puno seedova ili tako nesto a peer mislim da jos nisam shvatio ![]() imam jos pitanja no ipak je tek 7 sada a ja sam tek na pol kave pa ... ![]() hvala
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
E pa možeš ograničiti brzinu uploada. Barem koliko znam. Kak bi bilo da bi svi samo skidali, a nitko ne bi omogućio upload. Od koga bi skidao? Ja imam maxadsl brzinu od 1 mbps i downloada mi max. oko 100 kb/s. Upload oko 5 kb/s. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Zanm da mogu ograniciti no to mi nije cilj.. niti onemogucit moj upload. Kao sto rekoh, zanima me kako stvar funkcionira.
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent -->
Nemojte da price o torrentima krenu u krivome smjeru jer znate da toga ovdje nema. "Skidanja serija" i slicne teme nisu dopustene. A Denzil je ovdje dovoljno dugo da to zna. Ovdje pise dovoljno jasno. --> http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent
Nemojte da price o torrentima krenu u krivome smjeru jer znate da toga ovdje nema. "Skidanja serija" i slicne teme nisu dopustene. A Denzil je ovdje dovoljno dugo da to zna.
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dovoljno je i ovo. Previše konkretnih imena. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |