|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Toshiba laptopi
Pozdrav! Ovako, cura si uzima lap, naravno moj Thinkpad joj je ruzan ![]() konkretno ovaj model: LINK po meni je dobra kupnja (primjetite da dolazi sa WinXP Home, tak da nece biti banova :P ) Ono sto mene najvise zanima, a nisam bas nasao pouzdane podatke je: -kakva je kvaliteta tipkovnice? (recimo u odnosu na ThinkPad R50e koji ima savrsenu) -kvaliteta ekrana? I jel ima onaj "zastitni" gogi, onu plastiku koja po meni sluzi jedino kao ogledalo ![]() Tu u OS ne mogu bas naci slican model da ga malo pregledam, pa ako netko ima iskustva iz prve ruke, molim pucajte ![]() hvala :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Sama tipkovnica je kvalitetna, ali raspored se meni ne svidja, ali na to se da naviknuti. Ono sto se meni jos ne svidja na toshibi je prebucna optika...nemam pojma zasto, ali imam osjecaj da ce laptop poletit kad cita dvd ![]() ![]() Svi moji komentari su temeljeni na modelu (P100) puno jacem od ove toshibe koju si ti naveo, ali to su stvari koje bi trebao pogledati ako se cura odluci za toshibu....Model P100 ima moja cura i ona ne osjeca ove nedostatke toshibe dok mene izludjuju tako da moras uzet u obzir i tu karakteristiku:SPOL ![]() Ja inace posjedujem HP koji eliminira sve nedostatke koje sam naveo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala obojici!!! uz dosta muke ipak sam ju nagovorio na HP ![]() ![]() ![]() i slazem se sa vranogom, ovo je daleko najisplativija solucija, eto sad samo da nagovorimo njenu staru (jer ona placa nazalost ![]() Nego, da pitam - ne znam kakvi su ti Semproni, jel to neka mobile verzija ili obicna stolna? Najvise me zanima zagrijavanje u odnosu na Celerona M recimo (ovaj moj je stalno iznad 50). Takodjer, potrosnja? (iako je to manje bitno posto ce se lap koristit vecinom u kuci) hvala EDIT: bas sam panj... vidim mobile je verzija semprona... to bi znacilo manju potrosnju i manje grijanje... Ipak zanima me informacija iz prve ruke ako moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Gorane imas mali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|