Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.11.2006., 15:36   #1
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Toshiba laptopi

Pozdrav!

Ovako, cura si uzima lap, naravno moj Thinkpad joj je ruzan , ostali tak tak, a eto za oko joj je zapela Toshiba. Ne treba joj za nist drugo osim net i tak te fore, office...

konkretno ovaj model:
LINK

po meni je dobra kupnja (primjetite da dolazi sa WinXP Home, tak da nece biti banova :P )

Ono sto mene najvise zanima, a nisam bas nasao pouzdane podatke je:
-kakva je kvaliteta tipkovnice? (recimo u odnosu na ThinkPad R50e koji ima savrsenu)
-kvaliteta ekrana? I jel ima onaj "zastitni" gogi, onu plastiku koja po meni sluzi jedino kao ogledalo Znaci ta plastika preko ekrana je nepozeljna.

Tu u OS ne mogu bas naci slican model da ga malo pregledam, pa ako netko ima iskustva iz prve ruke, molim pucajte

hvala :burn:
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2006., 11:32   #2
saifu
Registered User

Datum registracije: Oct 2006
Sama tipkovnica je kvalitetna, ali raspored se meni ne svidja, ali na to se da naviknuti. Ono sto se meni jos ne svidja na toshibi je prebucna optika...nemam pojma zasto, ali imam osjecaj da ce laptop poletit kad cita dvd Display je kao i na vecini toshiba dobar, ali je glossy matrica sto se meni ne svidja, ali mnogo ljudi je preferira...Kvaliteta izrade (plastike i sl.) mi ne ulijeva previse pouzdanja (a ako ces ga ti uhvatit u ruke nakon ibm-a mogao bi se i prelomit ). Zvucnici isto daju dosta vibracija, ali je zvuk odlican.

Svi moji komentari su temeljeni na modelu (P100) puno jacem od ove toshibe koju si ti naveo, ali to su stvari koje bi trebao pogledati ako se cura odluci za toshibu....Model P100 ima moja cura i ona ne osjeca ove nedostatke toshibe dok mene izludjuju tako da moras uzet u obzir i tu karakteristiku:SPOL

Ja inace posjedujem HP koji eliminira sve nedostatke koje sam naveo
saifu je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.11.2006., 14:12   #3
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

hvala obojici!!!

uz dosta muke ipak sam ju nagovorio na HP Jednostavno nudi najvise za odredjenu sumu novca (pogotovo u toj klasi). A i stvarno ne bi htjeo slomit curi lap

i slazem se sa vranogom, ovo je daleko najisplativija solucija, eto sad samo da nagovorimo njenu staru (jer ona placa nazalost )

Nego, da pitam - ne znam kakvi su ti Semproni, jel to neka mobile verzija ili obicna stolna? Najvise me zanima zagrijavanje u odnosu na Celerona M recimo (ovaj moj je stalno iznad 50). Takodjer, potrosnja? (iako je to manje bitno posto ce se lap koristit vecinom u kuci)

hvala

EDIT: bas sam panj... vidim mobile je verzija semprona... to bi znacilo manju potrosnju i manje grijanje... Ipak zanima me informacija iz prve ruke ako moze
Staro 05.11.2006., 23:04   #4
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Gorane imas mali
Oglasni prostor
Oglas

Oglas