|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Zvučnici za 600kn
dakle zanima me koje zvučnike da uzmem za 600kn, to je max svota koju sam spreman izdvojiti, nije mi toliko bitno dali je 5.1 ili 2.1, samo da su kvalitetni, da imaju dobar zvuk i dobar bas, također da nema izobličenja zvuka kada ih malo jače pojačaš prije sam imao logitech x230, pa računajte da mi treba nešto jače od toga ovo mi se za sada svidjelo: Zvučnici GENIUS SW- HF 5.1 3000 Zvučnici LOGITECH 2.1 Z-4, crni Zvučnici LOGITECH 5.1 X-530 a ovi mi se još nekako najviše sviđaju, gledao sam u jednom starom BUG-u da su pokupili odlične ocijene, radi se o GENIUS SW 5.1 Home Theater Wood, al cijena im je oko 800kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
TerraTec SubSession HomeArena 5.1 (ali ne MX), definitivno. Nažalost nema ih više u Ve-Milu. ja sam prodavao svoje al sam se u međuvremenu predomislio.. možda se opet predomislim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ne otvaram novi topic... U bliskoj buducnosti sam imao u planu kada se preselim u novu kucu (u kolovozu) si kupiti bolje ozvucenje... isto bih izdvojio dosta dobro svotu novca. Sad imam obicne one MS-ove ML-T508. Dva zvucnika neka jadna i sabvufer. I sada bi si ja nesto bolje uzimao, ali zanimaju me neki prijedlozi iskusnih ljudi... Sto i kako? Imam nesto solidan komp, mene sluzi, a evo u zadnje dvije godine mozda mi se ukaze prilika da si mogu konacno i ozvucenje nekakvo srediti... Ima netko kakve prijedloge? svota... do cca soma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
@Crash009 - moj ti je prijedlog Logitech X-530...ima ih moj frend i zvučnici su začuđujeće dobri, bas je dosta jak (za svoju veličinu...), a zvuk je čist..moja iskrena preporuka @Digi - hm...ako ćeš 2.1 - moja preporuka su ovi zvučnici - http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.503.040 - 1072 - nema boljih, a ako ćeš 5.1 - ovi koje sam crashu preporučio ili geniusovi drveni - http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.503.075 - 783kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Čak mi dobro i izgledaju: http://www.links.hr/photo/big/100.503.046.jpg Cijena za gotovinu: 549,76 kn Citiraj:
A ovo sa watima (w) nisam nikada shvacao... Na ovim mojim pise 1500W... A onda mi poceo jedan frend iz sada vec bivseg razreda blebetat kako je to neka ulazna snaga, ovo ono... Ima negdje to lijepo pojašnjeno ili netko voljan? ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
OT: Dakle onda ovi moji trenutno rade na cca 75W... A ovi gore Logitechovi su na 140. Duplo jači... A nisam imap priliku vidjeti satelite, osim kod frenda na kucnom kinu, ali su nesto losi... Starije kino... Jel to stvarno daje bolji zvuk toliko? Inace, stvarno mi se svidjaju ovi koje si i njemu preporucio... jos samo da sviraju tako kako kazes. tnx ![]()
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..os moje nove LOGITECH z-4 (crne) za 500kn,samo probao i vratio u kutiju,mogu ti sliku poslati ako si zainteresiran
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Z-4 su odlični zvučnici,prodavao ih i bili su odlični |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ajd moze,dalje na pm !!!
![]() |
#14 |
Premium
|
Zanima me pošto ja imam otprilike dvije prostorije od cca 2,5*3,5m. U jednoj mi je komp, a u drugoj je kao neki dnevni boravak. Te dvije sobe odvojene hodnikom od 1m. I je lbi mogo nekako x530 poslagati recimo Dva zvužnika (neka glavna pretpostavljam) ovdje kod sebe kod kompa kao i sabvufer, a ostala tri satelita u drugu sobu posloziti? Sad ja pitam kakav bi to zvuk bio, da li bi ličilo na nešto i odakle mi toliko žice da ova tri satelita prenesem do druge prostorije...
![]() |
#15 |
Guest
|
kabeli za prednje zvučnike su ti po 2m, za centralni kolko mi se čini malo duži od prednjih koih 2.5m, a stražnje 5m pa računaj. |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Crash007: a ovi mi se još nekako najviše sviđaju, gledao sam u jednom starom BUG-u da su pokupili odlične ocijene, radi se o GENIUS SW 5.1 Home Theater Wood, al cijena im je oko 800kn Takve zvucnike imam ja samo sto sam ih platio 1000kn jos prije malo je drugaciji oblik i boja je svjetlija ali to je to!!!!ja ti preporucujem da ih kupis jer su super dobijes i daljinac i zvuk je fasciniran!!!najbolji zvucnici za te novce i bolji su od dosta zvucnika koji su skuplji od tih!!! dizajn je prelijep a zvuk predobar moja preporuka!!!osim toga to je best buy u poljskoj mislim i jos takve neke nagrade je dobilo!!!! kupi ih neces pozalit vjeruj mi!!!zvuk je dosta glasan,cist,odlican jak bass bolji od dosta zvucnika!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
još prije sam na starim zvučnicima pokušao produljiti kabl, običnim presjecanjem. kad sam presjeko ono tona namotanih bakrenih žičica. Pa kad sam pospaju to sve, zvuk mi je bio onda jako loš... pa ne znam da li možda postoji mogućnost kupovine nekakvih produžnih kablova ili nešto na tu šemu? I ponavljam, ono sto mi je jos vaznije - kakav bi bio zvuk? evo tlocrta moje dvorisne zgrade u kojoj se nalazim (nabrzinu u paintu sam to nacrto), pa me zanima kada bi za radni stol dakle stavio sabvufer i dva glavna zvučnika, kakav bi mi bio zvuk na tri satelita (kad bi nekako uspio ih dovuci do tamo) u drugoj prostoriji? i/ili ima netko drugi prijedlog rapsoreda zvucnika i satelita? da li je uopce izvedvio ovo sto ja imam u planu? ![]() @Dr. Beast: evo ko sto vidis pokusavam ensto iskombinirati sa x530 ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
@Digi,ako ćeš uzimat X-530,ja ti ih imam....soba mi je oko 15 kvadrata i mogu ti reć kada potenciometar prijeđe pola,da bogme zna ju protrest sobu(bas još nije pojačan do kraja),a u vezi ovoga što 3 satelita želiš stavit u drugu sobu,moći ćeš samo dva....jer su centralni i ova dva predviđena samo za stol,a stražnji su ti za zid ili sl. Ja sam tako stavio,ova tri mi stoje na stolu,a 2 stražnja su dosta iza mene na zidu i ozvučenje je super,a kad gledaš filmove da ti ne pričam....imaju onaj vrag Virtual Dolby i zvuk im je super u filmovima....pozdrav.
![]() |
#22 |
Premium
|
Ma ***esmi sve, ode kupit pa sta bude ![]() Dosta je više preseravanja... I zanima me jos samo koliko ovisi zvuk logiteča o zvučnoj kartici? Ja imam neku običnu...
![]() |
#24 |
Premium
|
Ima di online shema spajanja mozda nekakva i kako to sve skupa izgleda? Mozda neke preporuke za psotavljanje satelita i sl.? I ja imam neku integriranu...
![]() |
#26 |
Premium
|
naručio sam ih, pa cemo vidjeti kako cu ja to izvesti ![]()
![]() |
#27 |
Premium
|
x530 su pre***eni... malo mi trebalo da se naviknem na tolki bas (iako mi je i sada smanjen skroz, a perja ko lud...) samo dva-tri puta sam odvrnio prkeo pola zvucnike, cisto da cujem tu ljepotu zvuka ![]() Js si ih nisam poredao kako ib mozda trebao, ali i ovako je zvuk odlican! BTW: i ja cuo neke zvukove iz zvučnika kad su stišani bili :burn:
![]() |
#29 | ||
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ove Genius-e sam imao doma pred jedno 3 god... ako se mozes rastegnuti na 800kn kupi ih jer su bolji od ovih navedenih duplo...imaju drvene kutije i subwoofer se pristojno cuje a izgledaju dosta dobro... Inace u subwooferu ti je zvucnik jacine 100w (ja sam gledao jer mi se s***o prvo trafo pa onda pojacala za zadnje kanale pa sam sve rastavljao) jos imaju i daljinski i fakat su za te novce super kupnja. Citiraj:
Uglavnom na ovima Genius-ima je na kutiji pisalo 3600w PMPO-a a to nema veze s vezom... obicni marketinski trik.unutra su pojacala 5 x 15w i 1 x 35w a zvucnici su 2 x 35w(prednji) + 1x35w(centralni) + 2 x 25w(straznji) P.S. znaci najbolje ti je kupiti te geniuse i biti ces sretan ![]() Edit: vidim da si vec kupio... nista onda... jedino mogu sad DiGi-ju ih preporuciti ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Ja sam ih i kupio :P ![]()
|
|
Oglas
|
|