|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
kupjna igre prek neta
evo, kupio bi jedan mmo kojeg kod nas nema...imaju predbiljezbe u crovortexu al oni valjda imaju veliku guzvu i proslo je 10 dana od kad je igra vani, pa sam se odlucio da si ju kupim preko neta vidio sam 2 opcije za to Direct to Drive D2D i Station Store izvadio sam visa electron karticu i stavio bi onda na nju nesto deviza pa bi si onda to skinuo sa neta... na prvi pogled to mi se cini super stvar jer ustedim preko 100kuna...ak je igra 50dolara , a kod nas obicno bude 360kn...pa bas se onda vise ni neisplati cekat da dode u crovortex...mozda zbog retaila...al to moram jos ko zna kolko cekat i onda jos platit vise, a dobit cu par sitnica unutra i kutiju... sad me zanima, kako to funkcionira, jel to sigurno? jel onda skinem igru i samo igram i jel dobijem kakav cd-key pri svemu tome...uglavnom zanima me sve oko toga posto nemam pojma o nicemu, osim da ocu tu igricu, konkretno radi se o Pirates of the Burning sea, i da se Visa Electron moze koristiti za placanje prek neta. tak da bilo kakav info je dobrodoso ![]() edit: e da i kak bi stvari isle da kupim retail preko neta? jel opce postoji kaj takvo pa da mi se to doma posalje? kolka postarina ispadne i kolko se ceka to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj si ovdje, mislim da je to najbolja opcija: http://www.shatteredcrystal.com/code.php inače, malo firmi šlalje kutije u Hrvatsku ili ti naplate tolku poštarinu da ti se ne isplati. Ak sve drugo propadne, kupi digital download, neznam kak je sa sonyjem, al preko D2D je bilo problema jer zahtjeva posebne patcheve i update za D2D verziju, pa se znalo dost duže čekati na patcheve nego s "običnom" verzijom, nisam doduše siguran kak radi s MMOG. P.S. (zanemari ak si napravio) provjeri si dal možeš uopće vršiti transakcije (kupovati preko neta) izvan Hrvatske sa svojom Visom, jer postoji nekoliko verzija te kartice i recimo ja sa svojom ,koja je došla automatski sa žiro računom, nemogu (al nije mi tolko bitno jer imam American). Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 01.02.2008. u 12:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Sruk
|
evo bas sam danas bio u austriji u media marktu i imaju igricu al na njemackom...joooj... uglavnom moze se narucit, al to otpada kad ja ne zivim tam pa nemrem doc po to kad to njima dode samo tak. uglavno, i mislio sam na digital download... dajte mi malo pojasnite to sa karticom... ja imam Visa Electron uzeo sam nju jer je ona bila jedna od opcija za placanje WoW-a pa sam mislio da spada pod neki 'standard' i rekli su mi u banci da se na njoj drze devize...pa je valjda onda to to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj na ebayu, ima dosta povoljnih ponuda: http://search.ebay.com/search/search...Sea&category0=
![]() |
#7 | |
Sruk
|
Citiraj:
prvi problemcic mi se desio kad sam svoj podatke ispunjavao i onda nisam mogao napisat tocnu adresu jer sadrzi Š u nazivu i nije me htjelo pustit dalje dok nisam Š promijenio u S jel to neki problem? i onda na kraju mi je izbacilo error, da se nemoze naplatiti i izbacilo link...uglavnom na tom linku su pisali moguci problemi, samo bi se 2 mogla mene ticat, jedan je vezan za adresu da kao ne odgovara, makar mislim da je to manje bitno jer njima je tak i tak najvaznije dobit novce...a drugi je vezan za valutu, naime na svoju karticu sam stavio eure, a tamo mi je izbacilo tablicu sa drzavama koje mugu placati eurima i naravno hrvatska nije medu njima i na dnu te tabilice pise da sve ostale drzave koje nisu navedene u tablici moraju placati dolarima...dal sad moram promijenit valutu u dolare?? u banci su mi rekli da se to automatski promijeni...al ocito to nije slucaj kod mene, pa kaj sad da radim? e da i jel moguce da ako sam popodne uplatio da mozda nisu 'sjeli' ti novci do navecer? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Lova bi trebala sjesti trenutno. Možda bi ti bilo najpametnije da otvoriš paypal i plaćaš prek njih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|