|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
evo ja ga vec igram nekoliko dana, igra je zakon ! igrivo do bola, ono uvuce te u pricu i ne mozes prestat igrat! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja je nazalost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Nabavia san je i ja i igra je ono, jednostavno pre dobra!!! Nije podbacila u odnosu na prvi dio, to mi se sviđa. Iako nema nekih velikih poboljšanja u grafici obožavan je jer je čistokrvni rpg, a još je po Dungeos&Dragons 3rd edition pravilima. Ma divota! A šta se tiće ovog drugog šaljite vi PM meni ako oćete, da nebi ja sad svima sla posebno!!! ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
evo ja sam lvl 12. jedi guardian, nemam jadan ni lightsaber jos, sastavljam dijelove jos! ali fora je ono sto mozes na workbenchu napravit sve upgradeove ako imas dovoljno visoko razvijen computer use. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Heros Arise
Datum registracije: Dec 2003
|
Dali vama dok loada izade iz igre mislim ono koji bed. Jel ima neki nacin da se to ne radi, jer nikad neznas kad moze izac, i onda sve ispocetka, ima negdje gdje zna saveat prije loadinga. Ali to je rijetkost ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Introducing and updated KOTOR II for Mac, Linux, and Windows! Aspyr in partnership with Disney Interactive and LucasArts is proud to announce STAR WARS™ Knights of the Old Republic™ II - The Sith Lords™ is now available on Mac and LInux, along with a massive update to all 3 platforms. New features include: • 37 achievements to be earned through gameplay • Steam Cloud saves • Native widescreen resolution support • Resolution support up to 4K and 5K • Support for controllers, including Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, and Playstation 4, along with several others (check the system requirements for details) • Steam Workshop support! We proudly worked with the Restored Content Mod Team to have their famous TSLRCM up on launch day Oh...and we added a "Force Speed Effects" option in the menu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Odlično! Jer dvojku nikad nisam odigrao! |
![]() |
|
|
Oglas
|