|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
problem sa usprenosti i nemogucnosti formatiranja.
Problem se pojavio danas... Kada sam pokusao snimiti dvd sa nerom sve se dogadalo usporeno,od samog dizanja nere, do przenja, doslo je do 80% i tu je puklo... Poslije toga mi se kje zblesirao AD-Watch i zblokirao sve programe, pa sam morao napraviti sitem restore. Ali to je pomoglo sve dok se nije AD-Watch uplatio te je htio zblokirati ponovno sve programe, naravno to nisam sada dopustio, nego sam fa morao uninstlirati.... Sve mi je to pomalo doplizdilo i odlucio sam formatirati. Ubacim ja Win u dvd te pocne ocitavati one potrebne podatke sa cda i izbaci blue screen. Probao sam sa drugim optickim uredajem ista stvar.... Uglavnom to izgleda ovao ![]() Da napomenem da imam Seagateov hdd koji sam prije tri daan pokusao diagnosticrati(protiv bad sectora) sa SeaToolsom(boot cd) ali bezuspjesno, dode do 100% i tu se smrzne. Da bude stvar jos smijesnija ili tuznija prije svih tih simptoma na curinom kompu se prilkom dizanja win izbacivano bluse screen... Pa sam uzeo taj hdd spojio kod sebe da prebacim njezine stvari i da ga formatiram.... Sve je uredno radilo,ali nisam nista prebacio sa njenog hdd na moj jer mi je falilo prostora. I tu pocinje prica s pocetka. Htio sam svoje neke stvari sprziti na dvd(da onaj sa pocetka) i sve je krenulo po zlu. Uh valjda ste uspjetli nesto shvatiti... Da jos napomenem da sve ostalo radi normalo dok se nepokrene nero i ono njegovo ocitavanje ide uredaja. Neznam di da pocem traziti problem? Mozda maticana? Nesto sa ide portovima? Nadam se brzim odgovrima...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
guglao sam i rijesio sam problem.... vrlo je jednostavno... win koji se instaliraju moraju imati vec u sebi minimalono SP1 zbog podrske za pc-e, sada sam formatirao i budem vidi dali je ostalo sve u redu
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006