|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Hardcano 2
Evo bas sam danas ubo jedan i bas je ok, stavio sam ga na vrh i sad je dno kucista slobodno za prohod zraka. No, nijedan lcd display ne pokazuje nista. :confused: Stavio sam jedan sensor na graficku i jedan na ram. (tak da sad sve mogu mjerit; proc, ploca, disk, ram, graficka). Zakeljio sam sensore izolir trakom, e sad jel sam mozda prejako stisnuo pa nece ocitavat? Hvala ![]()
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
po netu sam citao da dosta lose hladi..kak to cudo tebi radi? daj malo zakuri disk pa probaj kad ti to proradi vidjeti na koliko ti je Celzijusova disk... i kolko je onaj mali vent glasan... a inace da mozda nisi neki kabel za napajanje zaboravio prikljuciti..glupa ideja ali u hrvatskim pakiranjima proizvoda cujem da cesto fali esencijalnih djelova... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
veky, daj neke brojke! Evo meni je moj maxtor bez ikakvog hladjenja znao ici i do 55°c (prema SMARTu) sada sam bacio 8cm vent na 5v da puse na elektroniku, i neide preko 45° da ga ubijes ![]()
![]() |
#4 |
...
|
Komp radi vec 2 sata, soba je na 30c, disk radi na 38c (po smartu), vise ot toga ne ide. Prije je po njemu puho 8cm vent i tempa je bila od 42-44c. I nije mi bas jasno, naime, ima 3 kabela, 2 senzorska (1 lijevo, 1 desno) i kabel od venta najobicniji. Sta bi trebalo napajat te LCD displayeve? Mozda su na baterije? Zadnje izmijenjeno od: Veky. 28.06.2003. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...
|
E jebo ti ja TT mater, naso sam, ali ne na njihovoj stranici niti u uputama nego na nekom review. Trebam maknut neku zastitnu naljepnicu s baterije koja napaja LCD-eve... a nisam ju ni primjetio kod instalacije. Mogli su to dodati u jebene upute. Sad ga moram vadit van. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ono, prodavac misli si, sad je suncano, necemo mu dati kabl za napajanje lcd-a, pa mozda mu i proradi ![]() po zdravoj logici, mislim da bi trebao biti neki kabl za napajati LCD, za sonde sumnjam... Cudno da ne radi.......
![]() |
![]() |
#7 | |
...
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, hladi jedno 3-4c bolje nego kad puse 8cm vent po disku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...
|
He, skuzio sam, nije nikakva naljepnica nego cu se ponovit: Jebo ti ja TT konj mater... LCDeve pogone 2 baterije, po jedna u svakom al je fora sto ih dobijes prazne. ![]() Izmjerio sam ih, daju samo 0.5V. (a trebali bi ili 3 ili 5v, ne?) Ah nista, moram kupit nove, ove su lithium 1154 i mislim da nigdje nemam takve doma. Kaze stari kao, daj ti meni taj hardcano i u ponedjeljak idem u ducan i opsovat cu im sve po spisku. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|