|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
smjernice za kupnju laptopa
Razmisljam o kupnji laptopa (u americi vjerojatno) pa bi mi dobro dosle neke smjernice posto se nikad nisam druzio s laptopima. Pada mi na pamet par pitanja, medjutim dobrodosao je svaki savjet! 1. Koje proizvodjace gledat (vazno mi je da se ne kvari, a nakon toga omjer dobiveno/ulozeno, pa zatim baterija) 2. Isao bi na 15.4'' ekran. Treba li ovdje nesto posebno trazit (kvalitetniji ekran, veca reza ili slicno). 3. Htio bi manji/laksi laptop. Sto je pretesko, a sto lagano u svijetu 15,4'' laptopa? 4. Od igara bi htio igrati managera i mozda jos pokoju nezahtjevnu. Koju graficku uzeti (ili ici na shared)? 5. Postoji li laptop sa 7200rpm diskom? Eto, hvala na svakom odgovoru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. HP, Toshiba, Acer 3. ekran i baterija su najteži. Ako ga misliš puno nositi, uzmi manji ekran. 4. ATI 1100/1150 chipset on-board grafa (ekvivalent mu je stolna X300). Intel GMA 900/950 je s**nje. 5. ima, ali više buči i više struje troši pa ga proizvođači izbjegavaju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|