|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Strani jezici
Evo ovako... Zanima me neki program za učenje stranog jezika (engleski ili njemački) i to za same početnike! Ne znam da li je to uopće moguće nabaviti na ilegalnom tržištu ![]() Nekad davno vidio sam da postoje programi koji su prilagođeni djeci da kroz igru nauče jezik(kroz razne igrice i animacije)... Dakle da vas konačno pitam... Treba mi: 1. Ozbiljniji program za osobe starije od recimo 18 god za učenje engleskog 2. Program za učenje engleskog ali za dijecu do recimo 8 god Ako znate za nešto takvo i ako je to moguće nabaviti recite mi molim vas kako i gdje! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
imam Euro Plus+ Reward za učenje Engleskog jezika - sadrži 8 CD-a + 1 instalacijski...zadrži 4 stupnja učenja...ima ponajprije videa, slika...program za poželjeti ![]() ![]() služi i totalnim početnicima kao i poslovnim ljudima koji još hoće usavršit ENG jezik...zbilja nema te riječi kojim bi ga opisal....savršenstvo : goood : Cijena: oko 1,200 kn mislim da ovo ima u Algoritmu (not sure)....al vjeruj, svaka kuna se isplati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|