|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2002
|
SanDisk miniSD,microSD Ultra II
Zanima me kolika je iskoristivost SanDisk miniSD ultra II memorijske kartice u mobitelu, konktretno u nokiji e61 i drugim e-series ali i opcenito. Isto me zanima za microSD ultra II u nekim drugim mobitelima. Ako netko zna nesto ili ima nekakva iskustva sa tim....
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ako mislis na brzinu zapisa, i "obicne" ce ti biti dovoljne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma mislio sam na brzinu instaliranih programa na kartici, otvaranje mp3ca, videa, copy/paste...itd. Znam da ce mi i obicna biti dovoljna, imam haminu od 1gb, ali iz ciste znatizelje me zanima dali postoji razlika u radu na mobitelu?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
otvaranje programa ti ovisi o kolicini RAM-a, otvaranje mp3ca ovisi takoder vise o softwareu nego o kartici, primjerice ja sam natrpao svoju 1Gb MMC s mp3icama, defaultni nokijin je otvarao duze, LCGJukebox je otvorio odmah, bez ikakvih odugovlacenja. ne isplati se trositi novce na takve perverzije ciju razliku uopce neces osjetiti pri radu s mobitelom. To se vise isplati kupiti za fotoaparate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() tnx, kao sto sam i pretpostavljao, nisam ju uzeo bas zbog razlike u cijeni 187kn naprema 290kn, to je 50% vise i po meni daleko previse. ali i dalje postoji ono ali... ona znatizelja koja me muci...nista cini se da je to to....Ali ipak cim budem imao prilike, detaljno ju isprobavam! ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|