|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Evo prijatelj me zamolio da instaliram windoze i ostalo na laptop (kupila dodatno windoze, a na laptopu nije instaliran: bonker : ) od njegove prijateljice. Pa kaze da bi mi i platila. Dakle sta mislite koliko bi trebao traziti za taj posao? To podrazumjeva dakle install windoza, drivera, dodatnog SW (tipa nero, mozilla FF, AV etc). THX: goood : |
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Budući da ti je prijateljeva prijateljica, onda 99,99kn. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
cjenkaj se ![]() ha sad...sa svim ovim dodatnim softwareom kak je "Freek" rekel MIN: 200kn...ja bi stavil 300kn...hehe |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Prvi puta đabe, i nemoj previše tupiti o kompovima. Dok instaliraš sve kaj treba, izvuci neke korisne informacije iz nje ![]() Ak je zgodna, možda bu ti se isplatilo u budućnosti... P.S. Ako ima dečka, drapaj >=200kn, vjerojatno će on to platit ![]()
#10 | |
intrusion-security
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Ne traži da ti plati "u naturi" jer bi mogao dobiti litru ricinusovog ulja !!!!!: lol2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Obavezno instalaciju radi kod nje, ali kad je sama doma. Nemoj odmah đonom, nego ispitaj situaciju. Da li ima liberalne poglede na svijet, da li bi joj smetalo što ti imaš curu i sl. Na kraju vidiš. Ako plača dečko uzmi 200 kn. Ako će izaći s tobom na kavu uzmi 100 kn jer ćeš tu kavu morati platiti.
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
hmm, nadovezao bih se, neki dan sam isao instalirati dsl, znaci wlan, prvotno je trebalo na 2 kompa, ali jedna je ispao iz igre jer je 98(i nikako nije htio ulovitiu gatewey, ali to nije glavni razlog) i nesto se cudno culo iz napajanja poluotvorenog kompa, a posto mi je zena rekla da im je jednom vec izgorio stan rekao sam joj da taj komp isteka iz struje, i kad joj sin dodje da on vidi sta ce sa njim..znaci, podesio sam wlan modem u route mode i preko usb wifi kartice namjestio da moze na internet, napravio minimum zastitie(ssid i iskljucio vidljivost modema), zadrzao sam se tamo 2,5h, jer sam naknadno pokazao jos nesto na netu..sad me zanima koliko bi bilo realno da sam trazio za to? sry, ako nekome smeta moj post, obrisati cu..thnx |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kilu janjetine. |
![]() |
|
|
Oglas
|