|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
gasenje kompa
Pozdrav svima. Imam problem, a to je gasenje kompa. Naime, problem se javio danas prvi put, i to dva puta. Prvi put, dok sam igrao Oblivion komp mi se iz cista mira pogasio. Nisam ga vise mogao upalit, vec sam nakon 5 min istekao kabel od napajanja i ustekao ponovno i proradilo je. Drugi put je bio dok sam vrtio memtest, power supply test, onaj kada mi testira overheating graficke. Ista stvar. Komp je barton m 2500+ (na 2 ghz), 512 ddr i radeon 9500pro. Napajanje je neko smece Fantasy. Znam da je lose, al dali bi ono iz cistog mira prouzrocilo gasenje kompa? I kasnije da ga upalim bez problema... Temperature su podnosljive (do 55), win xp bez virusa... Hvala na odgovoru.. p.s. da li itko zna sto bi moglo prouzrocit visoko-frekventne zujanje monitora dok prikazuje pretezno bijele boje? pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
uzmi novo napajanje; ja san ima neko staro i non stop mi je pada sistem kad sam uzea chifteca od 400 W svi problemi su bili riješeni, plus šta nećeš ispiz*** ostale komponente(tj. napon je stabilniji i time kvalitetniji rad ostalih komponenti). Možeš probat prvo reinstalirat drivere, ali ako to ne riješi problem negine ti novo napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A visokofrekventno pištanje, vjerojatno CRT monitora ukazuje u većini slučaje da će brzo uginut. Napajanje je greška. Ako ne zelis dat puno para uzmi si jačeg codegena ili MS od 400w sa 12cm fanom, ok napajanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|