|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kako indetificirat staru ploču?
evo dopala mi u ruke stara ploča..ne mogu je upalit....googlam ali nikako nać išta o njoj...ako ko zna kakav link ili kako je indetificirat... podaci sa ploče: sck 7, 4xISA, 4xPCI, AT, 2xsimm bank chipset: Intel PCIset SB82437FX-66 i SB82371FB iz 94g bios: Acer 90M002A v 5.0 na zadnjem ISA utoru sa boka ugravirano da je Foxconn-ova nema standardnu bateriju nego nekakav chip: Dallas DS12887A |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako piše Foxconn ne znači da je Foxconn-ova jer Foxconn pravi hardver na veliko onda drugi pakuju pod svojim imenom!! Ako je bios acerov postoji mogućnost da je acerova i ploča! Ali nevjerujem da ćeš naći nešto o njoj na netu, jedino da ti se netko javi s isto takvom pločom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koliko će ti ovo pomoći, ali pokušaj http://www.motherboard.cz/identify/. Meni je znalo pomoći uz uvjet da sam uspio doći do onog dugačkog broja koji se obično nalazi pri dnu boot screena (lijevo). Pogledaj ploču malo detaljnije. Ime ploče se najčešće nalazi oko PCI portova, a kod ovako starih je znalo biti oko socketa.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
probaj negdi nać staru aidu ili everest home edition, mislim da možeš i sa cpu-z |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
...u međuvremenu upao u još jednu sa potpuno istim chipset-om samo šta je iz desktop računala(ima samo jedan utor za proširenje sa karticom na kojoj su drugi PCI i ISA utori) Siemens Nixdorf 5H PCI ili tako nekako...ta ne izbacuje ništa na ekran ..jedno pitanje..na obe dvi ploče ima nekakav utor smeđe boje sličan AGP-u ..koji je to utor...u ovom desktop je i kartica slična nekakvom ram-u ....šta je to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
potpisujem fridaya ![]() pokusaj ukucat FCC ID u google... |
![]() |
![]() |
|