|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema logike? Visoke temp...
Imam mali problem,kao što vidite iz siga,cpu i ram sam malo clocknuo,bilo mhz,bilo latencije..ali problem je u nečemu drugom..u radeonki.. Zašto kada mi fan radi na 55% imam nižu temperaturu..42c idle/62 overload..nego kada mi radi na 90%..kada imam 55c idle i 75c overload...potpuno nelogično..dapače debilno...mislio sam da cooler tome i služe da padaju temp..a ne da rastu sa brzinom okretaja.. Naravno kako mi se grije vga..tako ide i cpu i cijeli sistem u 3pm.. Dok je na 55% okretaja vga...cpu ne prelazi 50c nikad! A čim ga zafitiljim na 90tak %...cpu poludi..i sam od sebe dođe na 55c... Jedan veliki WTF na cijeli thread kao zaključak..o čemu je riječ ?? :confused: Strah me da ne grune nešto..inače radi savršeno stabilno.. CPU fsb 250, HT 1000, 2ghz clocknut sa 1.8 default RAM 500mhz,pc4000,2.5 4-5-9 Grafa nedirnuta..default znači 400/980.. Možda treba pričekati neko vrijeme da se temperature ustabile za senzor..da ih učita..inače stvarno nema logike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
skini cooler pa će m,ožda bolje hladit ![]() ![]() ![]() zezeam se, neznam po kojoj fori bi to bilo? koji je cooler na grafi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da kad pojacas cooler, onda on poremeti airflow u kucistu i zbog toga ti narastu sve temp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
popiapj cooler, je li vruc? mozda senzor laze... ![]() predpostavljam da se radi o box cooleru, makni onu zvaku s njega, ocisti ga od prasine i vrati nazad s novom pastom velicine 1-2 zrna rize. grafa ne bi smjela smetati... kakv ti je propuh u kucistu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
možda nešto sa senzorom nije uredu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Rješeno!: hello2 : Otvorio kučište i izvadio jedno 15dkg prašine šta sa cpu coolera,šta sa vga...inače stock sve..nemam baš običaj prčkati i stavljati silencere i -ine coolere..pa sam se neugodno iznenadio.. Sad su opet default temperature...42/62..ipak sam ja još dodatno vratio i memu na default 500, 5-5-10...da ne bi bilo kasnije..r.i.p.: nono : Airflow se malo poremetio...sad je puno bolje..još sam jedan pci skinuo lim..tako da zrak ispuhuje van 2x80mm beštija...: roller : Hvala na replyima...imate reputaciju up..uh čovječe preznojio sam se zbog ovog..moš mi dirat sve samo ne radeonku..jedva je našao...x800xl zlato..: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|